Witam serdecznie!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
iza89

Witam serdecznie!

Post autor: iza89 »

Witam Was wszystkich!

Nazywam się Iza i jestem z Katowic.
Nieraz przeglądałam Wasze forum w celu przeczytania nowych informacji na temat Michaela Jacksona, zdjęć, Waszych opinii, ale strasznie żałuję, że dopiero dziś zrobiłam ten krok - 'rejestracja'.
Fanką Michaela Jacksona jestem od 4 r. życia, gdy tylko moja siostra dostała kasetę z piosenkami Michaela. Nie znałam Go, nie widziałam jak prezentuje się na scenie, zakochałam się w jego muzyce. Pierwszą piosenkę jaką usłyszałam, to "Heal the world". Do dziś pamiętam jak ryczałam przy niej... Po jakimś czasie zauważyłam Go w telewizji... tak, tak, pierwszy obejrzany przeze mnie teledysk to "Thriller" i po prostu zamurowało mnie! :-o Ten jego taniec, zgranie, cały teledysk dla mnie był wielkim show! Później Billie Jean... Ach! Zaczęłam śledzić każde chwile Króla, po prostu byłam nim zafascynowana, stał się dla mnie kimś ważnym w życiu. Te każde plotki o molestowaniu, o wyśmiewaniu - nie wierzyłam w takie brednie i do dziś nie wierzę!
Aż ciężko uwierzyć, że tak się stało... że tak dobry, wrażliwy i niewinny człowiek tak nagle odszedł bez pożegnania. Tak szybko! Strasznie się cieszyłam, że będą te koncerty w Anglii i zobaczę Go w TV po tak długiej przerwie. Nie doczekałam się...
Od zeszłego piątku do dziś (i na pewno jeszcze dłużej) codziennie wieczorem płaczę w poduszkę, bo nie umiem wytrzymać... nie mam sił... Nawet teraz, jak to piszę, łzy same się cisną... Jest mi strasznie ciężko i cieszę się, że zarejestrowałam się tutaj... można komuś się wyżalić, wymienić poglądami, bo nawet bliscy moi znajomi nie rozumieją jak jest mi ciężko po stracie Michaela... Czuję tak jakbym tylko ja to przeżywała, a inni po prostu przyjęli to obojętnie.
Camra

Post autor: Camra »

witaj ;) wkońcu ktoś z moich okolic ;)

przeżywam to samo co ty.. nie moge pojąć dlaczego świat się dalej kręci a ludzie zachowują się tak jakby nic się nie stało... też mam wrażenie że tylko ja tak mocno przeżywam śmierć M.
..:: KING ::..
Obrazek
"You are not alone
I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
You are not alone"
M.J. [*]
Gone Too Soon

Post autor: Gone Too Soon »

Witam na forum tez jestem nowa.Ale chyba każdy człowiek na świecie żałuje że Michaela nie ma w śród nas. Miną juz tydzień bez naszego Króla.:( Każdy z nas na swój sposób przeżywa odejście LEGENDY:(
Like a comet
Blazing 'cross the evening sky
Gone too soon

Like a rainbow
Fading in the twinkling of an eye
Gone too soon
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witam ;-)
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam z Trójmiasta ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Witaj ;-)
na śląsku nas coraz więcej;)

przy okazji zapraszam na zlot fanow w katowicach (6 lipca) :):)
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Dziękuję za miłe powitanie, cieszę się, że tutaj trafiłam :)

okussa 6 lipca raczej nie będę mogła, ale w Multikinie zapewne się pojawię :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: okussa »

iza89 pisze:okussa 6 lipca raczej nie będę mogła, ale w Multikinie zapewne się pojawię :)
szkoda. a w Multikinie sie zapewne spotkamy;]
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witaj
Obrazek
ODPOWIEDZ