Wyjątkowe Spotkanie - POZNAŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Wyjątkowe spotkanie Poznań [*]

Post autor: MJ_Angel »

Kochani dzisiaj o 17:30 przed empikiem kolo ulicy ratajczaka spotykają sie wszyscy fani z poznania i okolic. Pożegnajmy go wspólnie. Przepraszam ale nie moge z siebie wydobyć wiecej słów wiec wszelkie pytania cokolwiek jestem pod tel 500380064. Stali bywalcy już wiedzą a ci którzy nie wiedzą nie znają to prosze sie kontaktować telefonicznie bądz na PW.
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Wyjątkowe Spotkanie - POZNAŃ

Post autor: Trinity »

Wszyscy z Poznania i okolic spotykamy się przy ulicy Ratajczaka obok Empiku o godzinie 17:30. Uczcimy Króla...
czarnaa

Post autor: czarnaa »

będę napewno. W razie czego, to moj numer: 501527101.

LEGENDY nie umrze. Michael, żyjesz w nas.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Kontaktowo, w razie opóźnień czy zbłąkania: 668 624 988.
Mam nadzieję, że tym razem poznaniacy staną na wysokości zadania...
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Mój numer 502 284 595, dzwonić śmiało ale po 15:30 proszę
jacek31

Wyjątkowe spotkanie - POZNAŃ

Post autor: jacek31 »

Czy gdzieś w Poznaniu można złożyć kwiaty, lub zapalić znicz by oddać hołd Królowi - empik czy gdzie indziej. Nie wiedziałem o istnieniu tego forum na pewno bym przyszedł w piątek żałuję, ale chce złożyć choć kwiaty. Proszę je śli ktoś wie, gdize jest takie miejsce dajcie znać dajcie znać. Pozdrawiam Jacek31
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No raczej niebardzo jest miejsce na złożenie kwiatów.Aczkolwiek ostatnio myślałam nad placem wolności???Ale chyba powinniśmy zebrać się wspólnie.Może jakieś pomysły na kolejne spotkanie? :knuje:

P.S.Ze swojej strony mogę dodać że nasze spotkania mają początek przy Empiku przy ulicy Ratajczaka i gdybysmy chciali tam składać kwiaty,światło należałoby skombinować zdjęcie MJa najlepiej w antyramie żeby nikt tego nie zniszczył.To jak?Organizujemy coś dziś?Najważniejsze zrobić pierwszy krok.
Obrazek

Bezsens. Wolę złożyć zdjęcie Michaela w szafie niż widzieć/ wyobrażać sobie jak ktoś wdeptuje je w ziemię.
Poza tym jak mieliby się zachować pracownicy np Empiku widząc, że ktoś z ich sklepu robi sobie ołtarzyk.
Myślę, że w Warszawie, gdy przybędą dziesiątki fanów, znajdzie się jakieś godne miejsce.
jacek31 pisze:Nie wiedziałem o istnieniu tego forum na pewno bym przyszedł w piątek żałuję
Zapraszamy w innym terminie. To pomaga.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

zgadzam sie z Kasią... szkoda żeby coś np zdjecia ktore bysmy przygotowali za pare dni było zniszczone przez jakiś złośliwców.. myślę że w Warszawie bedzie najlepsze miejsce a jeśli chodzi o poznań to albo zróbmy sobie osobiste ołtarzyki czy powieśmy sobie plakaty nad łóżkiem/biurkiem i spoglądajmy codzienie wspominając go mile. to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie i najbezpieczniejsze. a jeśli macie potrzebe wygadać się w gronie fanów to proponujcie spotkania bo reszta na pewno (w miare możliwości) bedzie chętna bo to na prawdę pomaga ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam
Dziaiaj o godzinie 19.00 spotkanie fanów MJa w celu organizacjii naszego wyjazdu do Warszawy.Proszę o jak najliczniejszą obecność,zależy nam na czasie ponieważ mamy kilka planów do zrealizowania i ostatecznego przygotowania.

Spotkanie przy Empiku,przy ulicy Ratajczaka.
Obrazek

mnie dzisiaj nie bedzie na pewno. jestem do wieczora w pracy
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Mnie również. Wspominałam.
Dziś dzień z rodziną/ znajomymi. Naprzemiennie.
Obrazek
jacek31

Wyjątkowe spotkanie - Poznań

Post autor: jacek31 »

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie złożenia kwiatów, rzeczywiście lepiej zostawić to na Warszawę - na pewno będzie jakieś godne miejsce. P.S. Chciałbym pojechać do stolicy - może się uda. Co do dziś nie dam rady - (mam chore maluchy) Pozdrawiam Jacek 31
czarnaa

Post autor: czarnaa »

Dajcie znać kiedy dokłądnie będziecie w Wawie. Zgramy się jakos, bo ja juz w Białymstoku.
Awatar użytkownika
onlyKATE

jacek31 pisze:Co do dziś nie dam rady - (mam chore maluchy)
Zdrówka małym życzę!

Dajcie znać kiedy dokłądnie będziecie w Wawie. Zgramy się jakos, bo ja juz w Białymstoku.
w Warszawie będziemy pewnie trochę przed czasem zaplanowanego spotkania - czyli jeszcze nie wiemy kiedy.
W każdym razie mamy numery nawzajem, możemy się skontaktować.
Obrazek
ODPOWIEDZ