Wyjątkowe Spotkanie - POZNAŃ
Wyjątkowe spotkanie Poznań [*]
Kochani dzisiaj o 17:30 przed empikiem kolo ulicy ratajczaka spotykają sie wszyscy fani z poznania i okolic. Pożegnajmy go wspólnie. Przepraszam ale nie moge z siebie wydobyć wiecej słów wiec wszelkie pytania cokolwiek jestem pod tel 500380064. Stali bywalcy już wiedzą a ci którzy nie wiedzą nie znają to prosze sie kontaktować telefonicznie bądz na PW.

Wyjątkowe Spotkanie - POZNAŃ
Wszyscy z Poznania i okolic spotykamy się przy ulicy Ratajczaka obok Empiku o godzinie 17:30. Uczcimy Króla...
Wyjątkowe spotkanie - POZNAŃ
Czy gdzieś w Poznaniu można złożyć kwiaty, lub zapalić znicz by oddać hołd Królowi - empik czy gdzie indziej. Nie wiedziałem o istnieniu tego forum na pewno bym przyszedł w piątek żałuję, ale chce złożyć choć kwiaty. Proszę je śli ktoś wie, gdize jest takie miejsce dajcie znać dajcie znać. Pozdrawiam Jacek31
No raczej niebardzo jest miejsce na złożenie kwiatów.Aczkolwiek ostatnio myślałam nad placem wolności???Ale chyba powinniśmy zebrać się wspólnie.Może jakieś pomysły na kolejne spotkanie?
P.S.Ze swojej strony mogę dodać że nasze spotkania mają początek przy Empiku przy ulicy Ratajczaka i gdybysmy chciali tam składać kwiaty,światło należałoby skombinować zdjęcie MJa najlepiej w antyramie żeby nikt tego nie zniszczył.To jak?Organizujemy coś dziś?Najważniejsze zrobić pierwszy krok.

P.S.Ze swojej strony mogę dodać że nasze spotkania mają początek przy Empiku przy ulicy Ratajczaka i gdybysmy chciali tam składać kwiaty,światło należałoby skombinować zdjęcie MJa najlepiej w antyramie żeby nikt tego nie zniszczył.To jak?Organizujemy coś dziś?Najważniejsze zrobić pierwszy krok.

Myślę, że w Warszawie, gdy przybędą dziesiątki fanów, znajdzie się jakieś godne miejsce.
Poza tym jak mieliby się zachować pracownicy np Empiku widząc, że ktoś z ich sklepu robi sobie ołtarzyk.
Myślę, że w Warszawie, gdy przybędą dziesiątki fanów, znajdzie się jakieś godne miejsce.
Zapraszamy w innym terminie. To pomaga.jacek31 pisze:Nie wiedziałem o istnieniu tego forum na pewno bym przyszedł w piątek żałuję

zgadzam sie z Kasią... szkoda żeby coś np zdjecia ktore bysmy przygotowali za pare dni było zniszczone przez jakiś złośliwców.. myślę że w Warszawie bedzie najlepsze miejsce a jeśli chodzi o poznań to albo zróbmy sobie osobiste ołtarzyki czy powieśmy sobie plakaty nad łóżkiem/biurkiem i spoglądajmy codzienie wspominając go mile. to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie i najbezpieczniejsze. a jeśli macie potrzebe wygadać się w gronie fanów to proponujcie spotkania bo reszta na pewno (w miare możliwości) bedzie chętna bo to na prawdę pomaga 

Witam
Dziaiaj o godzinie 19.00 spotkanie fanów MJa w celu organizacjii naszego wyjazdu do Warszawy.Proszę o jak najliczniejszą obecność,zależy nam na czasie ponieważ mamy kilka planów do zrealizowania i ostatecznego przygotowania.
Spotkanie przy Empiku,przy ulicy Ratajczaka.
Dziaiaj o godzinie 19.00 spotkanie fanów MJa w celu organizacjii naszego wyjazdu do Warszawy.Proszę o jak najliczniejszą obecność,zależy nam na czasie ponieważ mamy kilka planów do zrealizowania i ostatecznego przygotowania.
Spotkanie przy Empiku,przy ulicy Ratajczaka.

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie złożenia kwiatów, rzeczywiście lepiej zostawić to na Warszawę - na pewno będzie jakieś godne miejsce. P.S. Chciałbym pojechać do stolicy - może się uda. Co do dziś nie dam rady - (mam chore maluchy) Pozdrawiam Jacek 31
Zdrówka małym życzę!jacek31 pisze:Co do dziś nie dam rady - (mam chore maluchy)
w Warszawie będziemy pewnie trochę przed czasem zaplanowanego spotkania - czyli jeszcze nie wiemy kiedy.Dajcie znać kiedy dokłądnie będziecie w Wawie. Zgramy się jakos, bo ja juz w Białymstoku.
W każdym razie mamy numery nawzajem, możemy się skontaktować.