insomniaof O.o........?

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Skoro tak ślicznie prosicie ;) Dobra, więc:

Pewnego dnia poszłam do cioci. Przechodziłam od tyłu, czyli od strony podwórka z wszechobecnym drobiem. To wchodzę do kuchni i ciocia do mnie, żebym przyniosła 9 marchewek. To ja standardowe: "Dobra" i idę. Oczywiście w ogrodzie same glizdy i takie oblechy... Wyrwałam marchewki plus jeszcze 2 dla mnie. Mówie sobie: "Dobra, może kaczki chociaż raz mnie nie zauważą" i idę. Otwieram bramkę, a wszystkie kaczki (jakbym wykrakała) pędem do mnie, dzioby otwarte, skrzydła rozdarte i tylko aby dostać marchew. Byłam tak przerażona, że pobiegłam do domu, deptając po drodze kaczki, które popadnie (nie obeszło się bez przeprosin). Wchodzę do kuchni i daję cioci. A ona zrywa natkę i daje mi. Jak powiedziała, żebym to dała kaczkom, znieruchomiałam. Ja miałabym wrócić do wszechobecnego, wszechdziobiącego i wszechwidzącego drobiu?! Ale dobra, poszłam. Kaczki uwiesiły się na mnie, ja rzuciłam natkę i pogoniłam je. Jedna z nich zaczęła mnie gonić i dopiero na schodach do domu ją zgubiłam. Do dziś ta kaczka mnie śledzi i gdzie nie pójdę, tam widzę jej dziób.

Jak to opowiedziałam rodzinie, to okładali się ze śmiechu :smiech: Zresztą ja też dzisiaj się z tego hihrę xD
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

:smiech: :smiech: :smiech:
o jaa xDD niezła akcja nie powiem :smiech:
:mj:
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

Hehe :smiech:
Szczere, Karottka ;]

insomniaof witaj ;]
Ja też jestem Ania ;D
Anie łączmy się!
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
insomniaof

łączmy się anula__1994 łączmy ;-)
:mj:
Obrazek
last.fm
Awatar użytkownika
Karottka

No... Serio ten drób jest jakiś boski, bo wszędzie mnie zobaczą i tylko czekać, aż będę mieć kolejne marchewki xD I te ich ślepia, jak patrzą na mnie... Czuć w nich pasję mordercy :smiech: :smiech: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
anula__1994

Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
Karottka

anula - bardzo szczere ;]

Jeszcze tydzień po tym zdarzeniu śniły mi się te kaczki z kominiarkami i siekierami xD Może narysuję taką i Wam pokażę xD
Obrazek
Awatar użytkownika
anula__1994

Śniły Ci się?! :smiech: :smiech:
No nie mogę... ;D :smiech: :smiech:
Rozumiem, że od tamtej pory ciocię odwiedzasz rzadziej ;P
:smiech:

insomniaof skąd jesteś?
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
Karottka

Tylko na specjalne okazje :D Nie chciałabym, żeby to wszystko się powtórzyło, bo już musiałabym do psychiatry iść ;P

insomniaof - właśnie? I czym się interesujesz? :>
Obrazek
Awatar użytkownika
anula__1994

Niesprawiedliwość. Przecież ciocia na tym traci! nenene

Karottka pisze:I czym się interesujesz? :>
Pod tym tez się podpisuję ;P
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
Karottka

Tak, traci śmiech ze sparingu z kaczkami xD
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

hmmm jestem z leszna okolice poznania
interesuje się w zasadzie wszystkim :smiech: szczególnie sztuką, literaturą i muzyką oczywiście. gram na fortepianie i ucze się na gitarze.
uwielbiam czytać książki i oglądać dobre filmy [taa szczególnie kryminale i fantasy, a jak są oba w jednym to odpływam :smiech: ]
a wy czym się interesujecie, że tak skromnie spytam Karottka, anula__1994?
Obrazek
last.fm
Awatar użytkownika
Karottka

Czym ja się interesuję...
Na sam początek taniec - pasja, która tkwi we mnie od pierwszych kroków... Zaczynałam od baletu, przez taniec towarzyski po JacksonStyle... I dziś występuję ;)
Jeśli nie taniec (operacje :/) to śpiew - druga pasja. Może tego nie czuć w moim głosie (nieco niższy i przy tym głupszy :P), ale kocham śpiewać... Poza tym jak wleję uczucia na taniec, to już w śpiewie na to nie liczcie :D
Poezja - piszę wiersze, opowiadania... Cienko, ale jednak :P Osobiście się w tym szybko zniechęcam, bo w każdym wierszu czuje się niedosyt (o czym jestem non stop informowana :P), a o opowiadaniach powiem bardzo łagodnie - Są tak piękne i cudowne jak Słońce jest ciemne ;D Jednak piszę, polonistce się podoba szczególnie jedno opowiadanie... Czekam na recenzję :]
Rysunek - miałam wymienić przed poezją... Tata powiada, że rysowałam już zanim zaczęłam mówić, siedzieć itp... Wszyscy wiemy, jak to jest z moimi światło-cieniami, ale narazie tak mi wystarczy ;-).
Tresura - tresuję psy już... 3-4 lata? Tak, gdzieś tyle... Osobiście wolę do tego mojego kota, bo jest słodki i umie stać na dwóch :D (miałam filmik gdzieś :P)... Nie pogardzę też szczurkiem, który uwielbia bawić się w chowanego ^^
Akwarystyka - w niej siedzę na prawdę długo. Niesamowita, lecz jeszcze, jeszcze...
Militaria - dziwi Was to? :P Kocham i podziwiam żołnierzy... Kocham ich odwagę... Sama zresztą też się poduczyłam, żeby strzelać ze śrutówki i skradać się jak na "snajpera" przystało ;D I właśnie snajperzy mają u mnie najwięcej respektu - niezauważalni, bezszelestni, nie do wyczucia... Ahh ^^
Projektowanie - to jedna z moich pasji. Projektuję domy, wnętrza, ogrody, ubrania... A także pluszowe misie ;D Właśnie mam projekt pluszowego MJ-Rabbit'a xd Mam w planach szkołę plastyczną w kierunku projektowania... Tylko nie wiem, czy ogrodów czy domów :P Zastanowię się :]
Sport - to już bardziej hobby. Siatkówka, tenis - nic więcej... Przynajmniej mi nie wolno :P
Kiedyś także tkwiła w moim sercu gimnastyka artystyczna, ale odkąd pojechałam do ortopedy, tak do dziś nie zrobiłam nawet szpagatu...

Uff, ale się rozpisałam :D I myślę, że coś ominęłam... Ale co?
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

uuu ;-) dużo tego
no tak taniec... dlaczego ja zawsze zapominam o najważniejszym? Taniec pana Michaela mam podobno we krwi, bo chociaż do jego tańca mam smykałkę. Pokaż mi jakiś jego krok za dwie minuty już go umiem :smiech: :mj:
Mama się śmieje, że ja się urodziłam z ołówkiem w jednej i długopisem w drugiej łapce :smiech:
Poezja? no tak piszę i to sporo... rozpoczętych kilka książek, które na razie nie znalazły zakończenia ;-) kilka osiągnięć w tym kierunku mam, więc chyba nie jestem najgorsza nenene
pokazuj te swoje ypociny literackie, poczytam chętnie :knuje:
masz strasznie dużo zainteresowań, podobnie jak ja :smiech: mogłabym godzinami o nich mówić, a i tak by mi się temat nie skończył ;-)
Obrazek
last.fm
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witaj ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ