Nie takie genialne... Jakbyście widzieli rysunki sprzed miesiąca... xD Swoją drogą kolejna galeryjka ;) Chciałam wam koniecznie zaprezentować grupkę, która - moim zdaniem - godnie będzie reprezentowała moją osobę ;D
Zanim się załaduje, słowo o owej grupce (numer opisu oznacza numer zdjęcia):
1. Moje ulubione dzieło - twarz Michaela z autografem na całą kartkę... To można też uznać za przykład, jak może wyglądać rysunek do zakupienia ;) Moim zdaniem udany rysunek.
2. Mój idol główny #2 - Johnny Depp. Kocham go w roli Jacka Sparrowa w "Piratach z Karaibów" ;) Przepraszam, że zasłonięte storczykiem :D i rośliną, której nazwy nie znam xD
3. Delfiny - moje ulubione zwierzęta wodne. Osobiście kocham wiele zwierząt, ale najukochańszymi są tygrysy i delfiny ;> Widnieją na ścianie po dziś dzień (bo dziś to zdjęcie zrobiłam), a zmyć się tego nie da... To dziwne, bo zwykłe flamastry :P Jak marker na bluzce xD
4. Jack Sparrow w wersji Anime :D
5. Michael Jackson z promiennym uśmiechem wita każdego gościa, który wchodzi do salonu, którego drzwi widać z prawej strony ;)
6. Rysunek przedstawiony w poprzednim poście :) Tym razem w kolorach pasteli ;D
7. Mój strusiek :D
8. Drugi Jack Anime...
9. Zachód Słońca nad morzem (czy też oceanem...).
10. Wilk.
11. Oczy kota... Pewnie mojego, bo kocie oczy są niezwykłe :>
12. Szczeniak. Forma wykorzystana na podstawie zdjęcia pieska ze schroniska, które tak kocham :) Ale piesek był brązowy, a ja wolałam go tu złocistego zrobić :D
13. Kot - trikolorek :D
14. Mój rysunek, chyba pierwszy nieodwzorowany na zdjęciu. Średnio mi wyszło...
15. Koto-fretka. Moim zdaniem całkiem udana xd
16. Boa zielony.
17. Kolejne nieodwzorowane "dzieło"... Miało być pierwszym logiem naszej grupy tanecznej, ale jednak będzie inne... :P
18. Kolejny delfin.
19. Michael'owe oczy z "tajemniczą zagadką" :P Ale każdy fan wie, o co chodzi ;)
20. Niedokończony Michael wzorowany na zdjęciu z sesji do magazynu "Ebony Jet".
21. Michael "Bad" :D
22. "Okładka" Thrillera... Niedokończona również, bo nie miałam tuszu w tych kolorach...
23. Plakat Walentynkowy :P
24. Zbliżenie na Michaela w plakacie. I jak się podoba? :D
25. Kolejny "Bad" :P
26. Jakiś owczarek niemiecki... Wzorowany na KlipArcie :P
27. Miś :D Jedna z kartek Walentynkowych... Nie sprzedaję ich, ale ludziom się podobają serduszka w moim wykonaniu zwłaszcza z imieniem danej osoby w środku ;)
28. Kolejne delfiny... Mniej udane niż tamte poprzednie.
29. Setery: Szkocki (czarny podpalany) i angielski (szary w cętki). Na ogół rysunki z psami wykorzystuję również do kartek walentynkowych czy też do zwykłych obrazów... A także powitalnych transparentów ;)
30. Michael "Smooth Criminal" ;)
31. Jakaś babka xD Wyobraziłam sobie ją i - nie wiedzieć, czemu - narysowałam :P
32. Śliczna papużka ^^
33. Mój najnowszy rysunek - dzięki niemu zdarłam ponad połowę niebieskiego pastela (chyba) :D
Mam nadzieję, że się podobało... A co do jeszcze układu niektórych rysunków na zdjęciach - przepraszam, ale nie zdążyłam ich przewrócić na odpowiedni bok...
A oto ta upragniona galeryja :D
http://img17.imageshack.us/gal.php?g=s2020001.jpg
Czekam na opinie dalej ;)