Witam Was drodzy fani bardzo gorąco :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

JA DO CIEBIE CHLEBEM A TY DO MNIE KAMIENIEM ???!!! O NIE !
VAFANCULO DON CHETRIOLLO !

:zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly:
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Maartynka... :wariat: przeginasz, naprawdę :surrender: . To jest post tancerza którym chce sie przedstawić jako nowy na tym forum,reszta odpowiada tak jak należy a ty robisz z tego :wariat: nie wiadomo co. Tancerz naprawde tylko żartował a nie Ci docinał bo nie ma powodu :surrender: Obrazasz jednego z fanów.. Narazie staram się panować nad sobą i pisac W MIARE neutralnie, bo w koncu ktoś musi być mądrzejszy :wariat: . No ale... :war:
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
maartynka

niewiadomo co ?? przywitalam sie normalnie i tylko napisalam ze ciemne to zdjecie =/ a on puszcza jakies plytkie zarciki :ziew: dajcie mu juz spokoj, Ciao
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

maartynka pisze:JA DO CIEBIE CHLEBEM A TY DO MNIE KAMIENIEM ???!!! O NIE !
VAFANCULO DON CHETRIOLLO !
Cóż za ciekawa uwaga, maartynko...
Ostatnie zdanie zainspirowało mnie i SUNrise do rozmowy na temat ostatnich wydań słowników.
SUNrise widziała niedawno bardzo ciekawą pozycję o wulgaryzmach, i nawet chciała dokonać zakupu, lecz zrezygnowała. Teraz odczuwa pewien żal, że tego nie uczyniła, gdyż jak sama mówi, ma braki jeśli chodzi o ten rejestr języka. Ja muszę przyznać ze wstydem, że również.
Słowa "vafanculo" nauczyłam się za młodu na obozie we Włoszech, dziękki temu wiem, że zwracasz się to Michała z prośbą, by "sobie poszedł".
Ale coz naczy ten drugi wyraz? Nie znam go, a zalezy mi na poszerzaniu słownictwa, więc jakbyś mogła udzielić mi odpowiedzi, to byłabym głęboko wdzięczna.

Z wyrazami szacunku
-MJowitek
Awatar użytkownika
maartynka

hmmm... tez sie dokształicłam w tym pieknym jezyku na tegorocznych koloniach we Wloszech :) a Vafanculo don chetriollo znaczy nic innego jak
xxxxx ogórasie :knuje:
Ciao Bella
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Maartynka, wiesz,każdy ma inne poczucie humoru. Jesli dla Ciebie żarty Michała są płytkie, to ok, w porządku, niezrozumiałaś do konca,i wszystko jasne. Ale to nie daje ci prawa do obrazania go w jakikolwiek sposób! Morusku( choć nie wiem co to znaczy), baranie, czy to.. ekhm VAFANCULO DON CHETRIOLLO ! :wariat: . Powiem tylko tyle ze szkoda słów :surrender: Ciao
Obrazek

Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Martynko nie wiem ile masz lat ale zapewne tyle na ile wskazuje twój poziom inteligencji.Jakoś nie załapałaś tak prostego pzresłaniem żarciku tancerza,i oburzyłaś się jakby nie wiadomo jak Ciebie wyzwał.Po włosku pisać nie musiałas bo to polskie forum i można było napisac po polsku (chyba wszyscy by zrozumieli) a tak zmusiłas Myowitke do szperania w słownikach.

ps-mimo to bardzo dziekuje za poprawienie humoru....
Awatar użytkownika
maartynka

Dobra koniec !!
PEACE ! japrosic
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

maartynka pisze:Dobra koniec !!
PEACE ! japrosic
PEACE japrosic
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
maartynka

nareszcie

:-) :-) :-)
Awatar użytkownika
Fanka MJ

No chyba nareszcie wszystko powróciło do normy :-) Więc i ja się dołączam: PEACE japrosic
Obrazek

Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

I ja! I ja! PEACE :D :D :D

Obrazek

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

evrybadi pis...........pis for evrybadi......aż się wzrusyzłem.......taki koszmar zakończył sie hepi endem.......
Awatar użytkownika
Leonessa

Post autor: Leonessa »

maartynka pisze:hmmm... tez sie dokształicłam w tym pieknym jezyku na tegorocznych koloniach we Wloszech :) a Vafanculo don chetriollo znaczy nic innego jak
xxxxx ogórasie :knuje:
Ciao Bella
mam jeszcze pytanko, gdzie byłaś na tych koloniach we Włoszech, jeśli można spytać ?
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

ja witam z opóźnieniem ;-) jeśli mogę się wtrącić, to właśnie wróciłam z obozu we Włoszech (byłam w Rimini) :)

A tak w ogóle, to strasznie dużo piszecie :]
ODPOWIEDZ