Michael Jackson - Dangereous (Colin Pepe Remix)
Jeżeli tak osiągnąłeś efekt.nocker1 pisze: Chciałem, żeby dominowało minimalistyczne, płynące, elektroniczne brzmienie.
Dangerous w wersji z płyty jest dość surowo miksowany. Dlatego pomyślałem, że ciekawa mogłaby się okazać też inna wersja z "żywą" perkusją. Własnie z wybraną przez Ciebie partią wokalną. Jeżeli chodzi o styl perkusji chodzi mi o coś w stylu, który można usłyszeć w krótkiej relacji ze studia w Irlandii (Access Hollywood). Perkusja po słowach "I never stopped". Takie "jazzowe" bębnienie po werblach, tomach i talerzach.
Jeżeli chodzi o wersję z żywą perkusją nie jestem przekonany do smyczków. Rzuciłem jako przykład żywego instrumentu. Możliwe, że wystarczyłaby perkusja basowa i hammond

Kiedy skonczysz spróbuj skontaktować się z:
"Midas Entertainment,Inc." (TERRY HARVEY OR FRANK DILEO) EMAIL: TERRYHARVEY2327@aol.com
Frank DiLeo podobno aktualnie znowu współpracuje z MJ jako jego manager, a Terry Harvey podobno współpracuje z Frankiem

Niestety, jeżeli chodzi o Michaela najstarsi górale w białych skarpetkach nie są w stanie określić dokładnie co obecnie robi MJ.
Nocker1 kiedy remix będzie gotowy?
@Huczek
Tak na marginesie to zapomniałem Ci podziękować za danie mi kontaktu. Naprawde wielka flaszka dla Ciebie! We wtorek kończą mi się egzaminy, więc wtedy zabiorę się do dokończenia i sądzę, że na samym początku lipca powinienem mieć już wstępną wersję finalną :D (dziwnie to brzmi, wiem :) )
Pozdrawiam
Tak na marginesie to zapomniałem Ci podziękować za danie mi kontaktu. Naprawde wielka flaszka dla Ciebie! We wtorek kończą mi się egzaminy, więc wtedy zabiorę się do dokończenia i sądzę, że na samym początku lipca powinienem mieć już wstępną wersję finalną :D (dziwnie to brzmi, wiem :) )
Pozdrawiam
Michael Jackson - Dangereous (Colin Pepe Remix)
Remix niechroniony. Można się, więc dzielić! :)
http://przeslij.pl/michael-dangerous
lub
Michael Jackson _ Dangerous _Colin Pepe Remix_.mp3
Mile też widziane ocenki
http://przeslij.pl/michael-dangerous
lub
Michael Jackson _ Dangerous _Colin Pepe Remix_.mp3
Mile też widziane ocenki
Ostatnio zmieniony pn, 03 lis 2008, 8:26 przez nocker1, łącznie zmieniany 1 raz.
sprawdzilem, powinno dzialac, ale proszę --> Michael Jackson _ Dangerous _Colin Pepe Remix_.mp3Smooth_b pisze:nocker1, nie wiem na ile to wina mojego kompa, ale nie otwiera mi się w ogole okno. Może wkradł się jakiś bład. Wrzucisz raz jeszcze?
Oo, od razu lepiej. Dziękuje.
Bylam bardzo ciekawa jak wyjdzcie Ci ten remix po próbce, jaką zapodales kilka miesiecy temu i to jest jeden z najlepszych miksow jakie slyszalam. Podoba mi się, że jest popowy, wietrzny, wplotłes michaelowe sapanie i czkanie; moglo tego byc nawet więcej. Może w tej ciszy przed punktem kulminacyjnym?
Jedyne co mi nie odpowiada to sposob w jaki zakonczyles ten kawalek. Te ostatnie 3 sekundy są moim zdaniem a jak zakonczenia u Kinga- w stylu disco polo;)
Sa niespojne z resztą powieści.
Bylam bardzo ciekawa jak wyjdzcie Ci ten remix po próbce, jaką zapodales kilka miesiecy temu i to jest jeden z najlepszych miksow jakie slyszalam. Podoba mi się, że jest popowy, wietrzny, wplotłes michaelowe sapanie i czkanie; moglo tego byc nawet więcej. Może w tej ciszy przed punktem kulminacyjnym?
Jedyne co mi nie odpowiada to sposob w jaki zakonczyles ten kawalek. Te ostatnie 3 sekundy są moim zdaniem a jak zakonczenia u Kinga- w stylu disco polo;)
Sa niespojne z resztą powieści.
- dariodavis
- malakonserwa