W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Nazywam się Agnieszka i w kwietniu będę mieć 17. Niestety Michaelem zaczęłam interesować się dopiero po śmierci mieszkam na wsi w województwie wielkopolskim. Aktualnie chodzie do I klasy LO uwielbiam rysować i grać w siatkówkowe to chyba na tyle bo jakiś większych zdolności na razie u siebie nie znalazłam
Ostatnio zmieniony pt, 12 lut 2010, 17:43 przez SnoopyMJJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli przychodzisz na ten świat wiedząc, że jesteś kochany i odchodzisz z tego świata czując to samo, wtedy ze wszystkim, co dzieje się w międzyczasie można się pogodzić.
już wystawiłam na razie jeden rysunek, jestem w trakcie robienia drugiego w temacie mam napisane "z serca na kartkę"
Jeśli przychodzisz na ten świat wiedząc, że jesteś kochany i odchodzisz z tego świata czując to samo, wtedy ze wszystkim, co dzieje się w międzyczasie można się pogodzić.
Dzięki za miłe powitanie mam nadzieje ze się tu odnajdę