Gdybym mógł/mogła cofnąć czas...
- Dama Kameliowa
Gdybym mógł/mogła cofnąć czas...
Witam.
Jeśli moglibyście cofnąć się do momentu swoich narodzin, co zmienilibyście w swoim życiu?
Moje raczej nie jest szczególnie długie, za wiele trudnych decyzji w nim nie podjęłam. Większość zdarzeń, które możnaby było zmienić nie zależało odemnie, więc myślę, że raczej moja wypowiedź jest zbędna.
Za to interesuje mnie zdanie tych odrobinę starszych użytkowników. Zapraszam do wypowiadania się ;)
Pozdrawiam
Dama Kameliowa
Jeśli moglibyście cofnąć się do momentu swoich narodzin, co zmienilibyście w swoim życiu?
Moje raczej nie jest szczególnie długie, za wiele trudnych decyzji w nim nie podjęłam. Większość zdarzeń, które możnaby było zmienić nie zależało odemnie, więc myślę, że raczej moja wypowiedź jest zbędna.
Za to interesuje mnie zdanie tych odrobinę starszych użytkowników. Zapraszam do wypowiadania się ;)
Pozdrawiam
Dama Kameliowa
Npaewno to :
* Przedewszystkim pokochałabym wcześniej Michaela.......to moje największe i nie do spełnienia pragnienia cofnięcia czasu...
* chciałabym od pierwszej klasy podstawowej chodzić do szkoły muzycznej teraz już troche za późno...
* Przedewszystkim pokochałabym wcześniej Michaela.......to moje największe i nie do spełnienia pragnienia cofnięcia czasu...
* chciałabym od pierwszej klasy podstawowej chodzić do szkoły muzycznej teraz już troche za późno...

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Ja mam takie samo marzenie nie do spełnienia...M.J.[*] pisze:Przede wszystkim pokochałabym wcześniej Michaela....... to moje największe i nie do spełnienia pragnienia cofnięcia czasu...
Chciałabym też urodzić się w jakimś dużym polskim mieście. Moim marzeniem nie do spełnienia jest również chodzenie do dużej, ładnej szkoły, gdzie są zamki w łazienkach (w mojej szkole nawet tego nie ma...

Dokładnie o tych samych 2 rzeczach pomyślałam...M.J.[*] pisze:Npaewno to :

- Streetwalker
sorry,rozśmieszyło mnie to ;DAryune pisze:chodzenie do dużej, ładnej szkoły, gdzie są zamki w łazienkach
Ja bym chyba niczego nie zmieniła.Każdy robił jakieś głupoty kiedy był dzieckiem czy nastolatkiem,wtedy były to dla mnie życiowe tragedie,ale z perspektywy czasu...strasznie to wszystko śmieszne.Nie byłoby czego później wspominać gdyby różne durne sytuacje nie miały miejsca.Dzieciństwo miałam barwne,oj tak ;)
- Agnieszkaaaaa
Ja chciałabym zmienić datę swoich urodzin najlepiej na lata 80 XX wieku
lipiec lub sierpień
Na pewno zaczęłabym wcześniej naukę tańca , gry na gitarze , rysowania ( w wieku 5,6 lat ). Teraz jestem trochę za stara na to ale i tak chcę się uczyć. Z drugiej strony to raczej rodzice powinni swoje dzieci gdzieś zapisać ( na jakieś zajęcia, kółka) Mnie niestety nigdzie nie zapisali :(

Na pewno zaczęłabym wcześniej naukę tańca , gry na gitarze , rysowania ( w wieku 5,6 lat ). Teraz jestem trochę za stara na to ale i tak chcę się uczyć. Z drugiej strony to raczej rodzice powinni swoje dzieci gdzieś zapisać ( na jakieś zajęcia, kółka) Mnie niestety nigdzie nie zapisali :(
- Streetwalker
- Dama Kameliowa
- Agnieszkaaaaa
Chciałabym urodzić się w latach 50-60 w Stanach Zjednoczonych.
Ewentualnie urodzić się i mieszkać w Warszawie, ale tak żeby zdążyć na koncert na Bemowie bo niestety się nie wyrobiłam :)
I gdyby tak się stało byłabym na forum od początku.
O i pojechałabym na tegoroczne MJowisko bo w końcu byłabym pełnoletnia
Ewentualnie urodzić się i mieszkać w Warszawie, ale tak żeby zdążyć na koncert na Bemowie bo niestety się nie wyrobiłam :)
I gdyby tak się stało byłabym na forum od początku.
O i pojechałabym na tegoroczne MJowisko bo w końcu byłabym pełnoletnia

- Dama Kameliowa