W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam Was kochani. Mam na imię Marta i mam 16 lat, mieszkam w miescie Lodzi. W Michaelu jestem zakochana od maleńkości, brat zaszczepił we mnie ta miłość.
Na wstępie pytam się o MJowisko. Bardzo chciałabym w nim uczestniczyć ale jeszcze nikt nie wie jak to w 2010 roku będzie. ;) Pytanie brzmi ile osób weźmie udział w tym zlocie fanów. Myślałam tez o pobiciu rekordu Guinnessa (ilość osób tańczących moonwalk )-tylko do tego trzeba się przygotować żeby to jakoś wyglądało.
Pytanie 2 brzmi: Czy ktoś z Łodzi albo okolic jest na MJPT??
Jeszcze jedno: może by zorganizować jakieś mniej oficjalne zebranie fanów w dniu 25 Grudnia (trochę niefortunna data z uwagi na święta, ale może chociaż coś koło tego). Tak kochani to już prawie pół roku :( a dalej moje serce wypełnia smutek:(
wilchelm111 witamy na forum :) W takim razie czekamy na video
La_Pantera_Rosa witaj :) Jeśli chodzi o MJowisko musisz uzbroić się w cierpliwość :)
ps. jak się okazuje są tu ludzie z Twojego miasta i to całkiem liczna grupa ;) http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0
La_Pantera_Rosa pisze:Jeszcze jedno: może by zorganizować jakieś mniej oficjalne zebranie fanów w dniu 25 Grudnia (trochę niefortunna data z uwagi na święta, ale może chociaż coś koło tego). Tak kochani to już prawie pół roku :( a dalej moje serce wypełnia smutek:(
to dobry pomysł...ale mysle, ze nie wypali poniewaz to swieta. Ale czemu nie mozna by było tego obejsc w inny dzien np. w styczniu. Co prawda to troche po czasie...ale w swieta nikt chyba nie przyjedzie :(:(
Trzeba było rozwinąc ten pomysł, i sie umówic...proponuje załozyc nowy temat :)
Pozdrawiam :*
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?