W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Maciej z Zielonej Góry sie klania.rocznik 1989,fan od roku 2001.Fanem zostalem przez przypadek,a mianowicie po obejrzeniu nocnego czterogodzinnego bloku z teledyskami Michaela.Obecny bylem na trzech zlotach i prywatnie sadze ze ze zlotu na zlot jest coraz lepiej.Jezeli sie nie myle to przez Archiego nazwany zostalem "kolega w halowkach".Haha no niezle.Oby jak najwiecej równie przemyslanych imprez
Witam serdecznie Maćku. Szkoda, że wczoraj miałeś tylko 35 minut, bo kasztelańskie było całkiem dobre , ale nadrobimy przy następnej okazji. Pozdrawiam i życze miłego postowania.
Mazi pisze:nom mi tez sie z toba dobrze bawiło do białego rana a ty sie lepiej Maciek odezwij do Nik'i :] pozdrawiam
I tym sposobem już wiem , kim jest tajemniczy Maciej 1989
Pozdrawiam serdecznie i życzę równie przyjemnego balowania na forum, jak na Mjowisku
P.S. A w tym właśnie momemcie, na Polsacie kończy się znany wszystkim fanom film. Piosenka "Will You be there" mnie jak zwykle rozkleiła....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"