http://www.mjjf-europe.com/forums/index ... topic=1704
dosc nieskladnie mi wyszlo to tlumaczonko, ale juz jestem zmeczona...

Też tak myślę. Mam nadzieję, że Janet Arvizo spotka zasłużona kara za to co zrobiła.LittleDevil pisze: Powiem tylko tyle: Bog jest sprawiedliwy
![]()
![]()
Przyłączam się do apelu. Dla mnie te wszystkie tematy pt "wiadomości" w których tak naprawdę nie ma żadnych wiadomości są totalnie irytujące. Nie mam ochoty być zarejestrowany na stu różnych forach, pamiętać do nich haseł itd. Zakładam, że jeżeli jestem na tym jednym najlepszym, i coś się ważnego dzieje, to dowiem się o tym tu, na tej stronie, bez konieczności posiadania dodatkowych haseł i loginówInvincible pisze:Zlutujcie się nad biedaczką i pomimo wszystko wklejcie treść streszczenia bo ja nawet już nie próbuję się na mjjeuropeforum dostać. A chciałabym się dowiedzieć co i jak. Bardzo proszę:)
No niestety MJPOWER i Invincible, musze was rozczarować.MJPOWER pisze:Przyłączam się do apelu. Dla mnie te wszystkie tematy pt "wiadomości" w których tak naprawdę nie ma żadnych wiadomości są totalnie irytujące. Nie mam ochoty być zarejestrowany na stu różnych forach, pamiętać do nich haseł itd. Zakładam, że jeżeli jestem na tym jednym najlepszym, i coś się ważnego dzieje, to dowiem się o tym tu, na tej stronie, bez konieczności posiadania dodatkowych haseł i loginówInvincible pisze:Zlutujcie się nad biedaczką i pomimo wszystko wklejcie treść streszczenia bo ja nawet już nie próbuję się na mjjeuropeforum dostać. A chciałabym się dowiedzieć co i jak. Bardzo proszę:)
LittleDevil pisze:
Ponadto zapraszam osoby, ktore pragna zmienic cos w obecnej sytuacji dotyczacej newsow, aby wziely udzial w tworzeniu "news team" na MJPT. Mysle, ze zajdziemy dalej, wzajemnie sobie pomagajac a nie atakujac osoby, ktore poswiecaja wlasny czas dla innych.
Dav20 pisze:
Ja calkowicie zgadzam sie z slowami ktore zamiescilem wyzej jako cytat, poniewaz zauwazylem ze sa na tym forum osoby ktore staraja sie pomoc innym (np. poswiecaja swoj cenny czas na przetlumaczenie tekstu angielskiego na polski) ale zdarzaja sie osoby ktore potrafia sie tylko czepiac i marudzic ze wszystko jest zle.Tym drugim osoba polecam zalozenie wlasnego forum i zobaczymy jak to bedzie wygladalo.