W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam mam na imię Natalia. Fanką Michaela jestem już ładnych parę lat,ale teraz tak naprawdę zaczynam odkrywać Michaela na nowo po bardzo długiej przerwie niesłuchania. Do dzisiaj pamiętam jego największe przeboje i teledyski. Bardzo mile mnie zaskoczył fakt,że pojawiły się piosenki Michaela ,które wcześniej nie ujrzały światła dziennego. Dołączyłam do Waszego forum z ciekawości i przypadkiem.Odnoszę wrażenie,że ono jednoczy i spaja ze sobą fanów. Fan nie czuje się tutaj osamotniony, a wręcz może znaleźć akceptację i zrozumienie. Z wielką przyjemnością zerkam na nie co nowego się o Michaelu dzieje.
Po śmierci Michaela nie mogłam dojść do siebie przez 2 tygodnie. Płakałam prawie na okrągło. Słuchając rzewnych i romantycznych jego piosenek nadal zdarza mi się wzruszyć nie jeden raz. Michael był i nadal jest dla mnie niepowtarzalnym i cudownym człowiekiem. Takim go chcę zapamiętać.