W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam Was wszystkich.
Jestem Klaudia
Postanowiłam się wreszcie zarejestrować na forum. Wcześniej nie czułam takiej potrzeby wystarczyło mi samo czytanie tematów bez konieczności ich komentowania.
Pierwszą styczność z Michael'em miałam w dzieciństwie. Podobnież kiedy jako mały szkrab widziałam teledysk do Black or White, nie mogłam oderwać od niego wzroku, tak mi się spodobał. Później gdziekolwiek tylko słyszałam bądź widziałam Michaela nic innego w danym momencie dla mnie nie istniało. Później jakoś wyrosłam z tego i fascynacja przeszła. Słuchać Michaela słuchałam, ale bez żadnych rewelacji. Przed 4 laty zainteresowanie Michaelem powróciło, z czego się bardzo ciesze.
Poza tym to lubie sport, a zwłaszcza uwielbiam biegać, ponadto trenuje już pare ładnych lat sztuki walki.
Kiedyś poświęcałam swój czas rownież na malowanie, szkicowanie, rysowanie, jednak z braku czasu zaprzestałam.
To by chyba było na tyle. Witam i pozdrawiam wszystkich:)
"The loss of Mr. Jackson is not to Mr. Jackson, the loss is to humanity."