Solange wita!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Solange

Solange wita!

Post autor: Solange »

Od paru dni siedzę na forum, ergo przepraszam za zaniedbanie, że dopiero dziś się witam. Więc: Witam wszystkich. Cieszę się, że jesteście.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witamy ;-)
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Aria

Post autor: Aria »

Hej!

Tez się cieszę, że jesteśmy ;p

:mj:
Dorośli mnie zawiedli. Dorośli zawiedli świat.

Michael Jackson
Awatar użytkownika
Dirty_Diana_

Post autor: Dirty_Diana_ »

Ahoj ;)
Michael...WRÓĆ DO NAS !

Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

hej ;-)
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Czesc ;-)
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Solange- ile latek, skąd (wawa?), od kiedy fanka i te inne sprawy...?
Witaj, bądź grzeczna i baw się dobrze nenene :party:
Awatar użytkownika
Solange

Akaagnes, mam 24 i tak jestem z Wawy.
Fascynacja MJem zaczeła się u mnie we wczesnym dzieciństwie (trudno powiedzieć kiedy). Pierwsze teledyski, które pamiętam z dzieciństwa są Jego, pierwsze piosenki podśpiewywane przeze mnie (oprócz standardowych dziecięcych Wlazł-kotków itp.) są jego, pierwsza (i przez szereg lat jedyna) "miłość" do gwiazdy - MJ. Z Michaelem wiążą się jedne z moich najprzyjemniejszych wspomnień i skojarzeń (szczególnie z imagem z okresu Bad), najsilniejsze emocje a także moje najdziwniejsze zachowania (które, gdy teraz je wspominam, zupełnie mi do mnie nie pasują :"-> ), ale ponieważ nie jestem typem uzewnętrzniacza-się ;-) na tym poprzestanę. Do tej pory pozostało mi bezkrytyczne uwielbienie dla piosenki/teledysku Bad, to że nie mogę oglądać jego teledysków na siedząco a śpiewanie jego piosenek sprawia mi ogromną i autentyczną przyjemność.
A tak na zakończenie dodam, że miał wiecznie być, bo odkąd pamiętam zawsze był, jak grawitacja, jak wiosna po zimie, jak dzień po nocy, jak wrzenie wody w 100 stopniach....To było takie oczywiste. Jego odejście zupełnie mnie rozbiło.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Witam Cię i zgadzam sie z Tobą. Wcześniej juz pisałam o sobie i o tym, że Michael odchodząc zabrał moje serce. I jak tu teraz żyć? A trzeba żyć. Chociażby po to aby świat NIGDY!!! nie zapomniał, że żył wśród nas Król Michael. Człowiek cudowny, który dał nam tyle radosci i pięknych doznań, a który żył stanowczo za krótko. Czy w niebie bardziej Go potrzebowali?.
Nie jestem w stane pojąć tego, że Go nie ma. Do dnia Jego pogrzebu jeszcze jakoś się trzymałam. Ale 7 lipca wszysto we mnie pękło i po dziś dzień płaczę. Ile mam jeszcze w sobie łez? Dobrze, że tu można się wypłakać nad klawiaturą pisząc do Was. I nie wstydzę się tego, że płaczę. Pozdrawiam serdecznie U.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
Solange

Witaj! Dziekuję za ten post.
ulaeska pisze:Dobrze, że tu można się wypłakać nad klawiaturą pisząc do Was.
Wiedzieć, że nie jest się samemu, przynosi ulgę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dirty Nancy

Post autor: Dirty Nancy »

Witam i pozdrawiam :)
Obrazek
ODPOWIEDZ