Mam dla Was quiz o Michaelu! Uwielbiam quizy o nim! Nawet gdy nie znam prawidłowej odpowiedzi, bo wtedy mogę dowiedzieć się czegoś nowego. Zobaczcie mój quiz i poprawanie odpowiedzcie na pytania:-)
1. Którego słowa z tekstu "Never Can Say Goodbye" Michael nie rozumiał?
2. Kto jest reżyserem teledysku "Can You Feel It"?
3. Dlaczego Michael podczas pobytu w Londynie w 1983 roku mył się w wodzie z butelek?
4. Komu Michael zadedykowal teledysk "Liberian Girl"?
5. Który bratanek Michaela wystapił w wideoklipie "Badder" z filmu "Moonwalker"?
6. Dalczego Micahel nie wystąpil w Pakistanie w 1992 roku?
7. Jak nazywa sie dziewczyna z reklamy Pepsi: The Dreams?
8. Kto był choreografem filmu "The Jacksons: An Americam Dream"?
9. Co to jest Optimum Productions?
10. Gdzie Michael nagrywał "You Are Not Alone" w grudniu 1994?
Michael Jackson Quiz
Re: Michael Jackson Quiz
Bruce Gowers - wyreżyserował też "Rock with You" i "She's out of my life". Więcej tu :] http://www.neverland-valley.com/neverla ... -frame.htmCaptain_Eo1958 pisze:2. Kto jest reżyserem teledysku "Can You Feel It"?
Tak, jak się spodziewałem - Liz Taylor :]Captain_Eo1958 pisze:4. Komu Michael zadedykowal teledysk "Liberian Girl"?
http://www.neverland-valley.com/neverla ... -frame.htm - nawet się dowiedziałem, że scena w teatrze była tą samą sceną, na której MJ później zaprezentował "Elisabeth, I love you" :]Captain_Eo1958 pisze:10. Gdzie Michael nagrywał "You Are Not Alone" w grudniu 1994?
Hm... poszedłem na łatwiznę!
Re: Michael Jackson Quiz
Jermaine Jackson IICaptain_Eo1958 pisze: 5. Który bratanek Michaela wystapił w wideoklipie "Badder" z filmu "Moonwalker"?
Michael Peters, który razem z Michealem był również choreografem ThrilleraCaptain_Eo1958 pisze: 8. Kto był choreografem filmu "The Jacksons: An Americam Dream"?
Wytwórnia która wyprodukowała i wydała teledyski: Thriller ,Bad, The Way You Make Me Feel, Ghosts i dokumenty: The Legend Continues, Making Michael Jackson's ThrillerCaptain_Eo1958 pisze: 9. Co to jest Optimum Productions?
-