Dzien, w którym odszedł, bede pamietal, do konca swoich dni, jako jeden z najsmutniejszych, w moim dotychczasowym życiu, odeszdł, moj"brat", czlowiek nieslychanie mi bliski, jednoczesnie, jego odejscie, pozwolilo mu nardzic, sie na nowo w moim sercu, tym razem, juz, nie jako człowieka, ale jako anioła, który, krąży gdzies, pomiedzy kolejnymi epizodami, mojego zycia,uswietniajac je swoja muzyka oraz inspiracja.
Kilka słow na mój temat. Mam na imie Paweł. Lubię fajna muzyke, smieszne komedie, pyszne jedzonko oraz dobra zabawe. Jak każdy, mam swoj swiat, swoje marzenia, cenie wolnosc, niezaleznosc, autentyczność, nie toleruje wszelkiego rodzaju presji, chamstwa, braku szacunku........
Czemu zapislaem sie do MJPT.....Bo jestem dumny, z tego, ze jestem fanem Michaela Jacksona, ponieważ, chcę poznawać oraz jednoczyć, sie, z ludzmi, którzy myśla i czuja podobnie jak ja, dlaczego dopiero teraz, mysle, ze w życiu, kazdego, z nas, wszystko przychodzi i dzieje sie we wlasciwym dla nas momencie.............
Pozdrawiam wszystkich serdecznie......Zakonczę słowami, ktorych nauczyl, mnie kiedys moj kolega, również fan Króla....Michael z nami kochani hahahaha.....dobrego dla wszystkich