Em Dżej wita;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Em Dżej

Em Dżej wita;)

Post autor: Em Dżej »

Na serio nie wiem od czego zacząć, jakoś nie umiem sie witać;D
Mam na imie Magda, właściwie to moje drugie imie, ale za pierwszym jakoś nie przepadam;) Mam 18 lat.
Moja przygoda z Michaelem zaczeła sie 12 lat temu, jako 6 letnia dziewczynka starałam sie naśladować jego fenomenalny taniec, ale jakoś mi nie wychodziło i do dziś nie wychodzi;D
Dlaczego właśnie On? Często sie nad tym zastanawiałam. Jako jeden z nielicznych nie zmienił się pod wpływem kariery, jego pomoc chorym dzieciakom i cała działalności charytatywnej jest niesamowita, magia dziecka którą w sobie miał i dobroć to mnie urzekło i urzeka nadal. Wielu ludzi obiecuje co to oni nie zrobią jeśłi osiągną sławe, ale to właśnie On jako jeden z nielicznych nie "gadał" tylko działał. I to on był ewenementem w tym dzisiejszym paierowym w świecie, w którym liczy sie tylko pieniądz. To przykre, że ludzie uważali go za dziwaka i pedofila;(
Nikt nie pamiętał tego co dobre, wszyscy na niego napadali a ci sami teraz udają wielką rozpacz po Królu. To załosne jak dla mnie.
Wierze że on nadal z nami jest że patrzy na nas z góry i jest tam szczęśliwy. Na prawde w to wierze.
Na forum trafiłam przez przypadek, nie miałam do tej pory potrzeby rozmowy z ludzmi którzy dostrzegają w nim to co niewidoczne dla oczu większości , do tej pory byłam tylko Ja i Jego muzyka. To wystarczało, ale Jego odejście mnie przybiło i chyba dlatego chce mieć kontakt z innymi fanami, nawet taki wirtualny;)
Cieszy mnie, ze niektórzy sami chcą teraz poznać prawdę o Michaelu, że z całkiem abstrakcyjnego pojęcia, Jackson stał sie dla niektórych wrażliwym i dobrym czzłowiekiem. Tak jak dla mojej koleżanki która do tej pory nie rozumiała mojego zachwytu nad Nim. Dopiero po śmierci zainteresowała się jego twórczoscią i wpadła:D
Chce wam powiedzieć że wszystko to co robicie dla Michaela jest wspaniałe, choćby list do Hołdysa i pomoc tej dziewczynie. Dzięki takim jak Wy wierze w ludzi;)
No to chyba na tyle.Ale i tak nie powiedziałam wam tego wszystkiego co mam w sercu, nie umiem tego ubrać w słowa..
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witaj
tak w 100% się z tobą zgadzam :-)
ludzie chcieli tylko wyciągnąć od niego pieniądze puszcając plotki o pedofilii :surrender:
przynajmniej teraz może odpocząć ;[
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Witaj MJ. Znaczy witaj Em Dżej ;-)

Kolejna osoba, która miała szansę poznać Michael jako dziecko..
Ja dopiero 2 lata temu ;/

Ja chyba muszę poważnie porozmawiać z uprzedzoną rodzinką i po wypominać stracone lata. :rocky:
Em Dżej

Maharet lepiej pózno niż wcale, zawsze jest dobry czas na zaznajomienie sie z takim człowiekiem;)
a tak wogule to witajcie dziewczęta;*
Awatar użytkownika
Różyczka83

Post autor: Różyczka83 »

Witaj Em Dżej:)Powiem Ci że to co napisałaś o Michaelu to zupełnie jakbyś wyjęła mi to z ust;)Aha!I też zaczęłam Go słuchać w wieku 6-ciu lat;)Pozdrawiam gorąco!!!:)))
My life is so empty without You...need You;(((
Em Dżej

Różyczka ten 6 rok życia to jest jednak przełomowy;D Ja wcześniej słuchałam Smerfnych hitów glupija
Ostatnio zmieniony czw, 23 lip 2009, 22:03 przez Em Dżej, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Em Dżej

Hej Moscan;)
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj ;-)
Em Dżej

Hej;)
Awatar użytkownika
Aria

Post autor: Aria »

Właśnie.

Sama nie napisałabym tego tak pięknie ;)
Dorośli mnie zawiedli. Dorośli zawiedli świat.

Michael Jackson
Awatar użytkownika
Dirty_Diana_

Post autor: Dirty_Diana_ »

Witaj ;]
Michael...WRÓĆ DO NAS !

ODPOWIEDZ