Girl_In_The_Mirror - Witam . ; )

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Girl_In_The_Mirror

Girl_In_The_Mirror - Witam . ; )

Post autor: Girl_In_The_Mirror »

Hej , pisząc , iż niezmiernie miło mi jest mieć możliwość zapoznania się z tym forum, nie będę szczególnie odkrywcza i interesująca, aczkolwiek ..
Do tej pory miałam okazję poznać wyłącznie fanów Michaela zamieszkujących U.K , bo od kilku lat mieszkam w Londynie . ; )
Także, poznanie was może okazać się czymś nowym i zapewne ciekawym . ; )

Tak więc, mam 19 lat; imię zachowam dla siebie , ze względu na moją antypatię w stosunku do niego, ot .
Fanką Mikey'a jestem odkąd tylko sięgam pamięcią; słuchali go moi rodzice , tak więc nie obyło się i bez mojej fascynacji nim właśnie . <3

Jeśli o mnie chodzi , jestem fascynatką muzyki . Jest to moja największa miłość, zainspirowana oczywiście przez M.J. x3
Pracuję właśnie nad kilkoma własnymi kawałkami . Razem z przyjaciółką wzięłyśmy się w garść i nasze dzieła mają wreszcie okazję ujrzeć światło dzienne .!
Trzymajcie kciuki . ; )
Poza tym, uczęszczam do college' u i szkoły tańca . Podkreślę , że ikoną i idolem tej szkoły jest Michael . <3

Nie mam pojęcia co więcej mogę napisać, więc kończę . ; )
Liczę, że nie wyszło tragicznie . ; D
Idealny idol to taki , którego nikt nie ma odwagi ,
albo po prostu nie potrafi naśladować .

Born to amuse , to inspire , to delight .
Here one day , gone one night .. [*]

Michael . <3
mada744

Post autor: mada744 »

Cześć
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Hej, dobrej zabawy ;-)
Pozdrawiam.
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."