Lil' eM - Witam wszystkich !!!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Lil' PrinCe eM.

Lil' eM - Witam wszystkich !!!

Post autor: Lil' PrinCe eM. »

Witajcie!

Michael jest obecny w moim życiu od 1996 roku. Od tamtej pory aż do dziś jestem wielkim entuzjastą jego wrażliwości i talentu. Po śmierci Króla, najbardziej zabolało mnie niezrozumienie, którym odbarzano MJ'a za życia. Zawsze uważałem, że jest człowiekiem, który przyszedł na świat z zapasem dobroci i miłości, na którą ludzie nie byli i jeszcze długo nie będą gotowi. Jako artysta i jako człowiek, wyprzedził epokę, za co zapłacił w konsekwencji największą cenę... Jesli chodzi o mnie, pozostaje mi tylko podkreślić to o czym możecie przeczytac w informacjach na moim profilu. Interesuję się Popkulturą i wszystkimi jej symbolami, a także jej zależnoscią ze światem realnym. Od października rozpoczynam studia polonistyczne na UMK w Toruniu. Czasami piszę wiersze. Ponad to, zapraszam serdecznie na mojego bloga, na którym ostatnimi czasy zamieszczam kolejne części moich refleksji na temat Michaela Jacksona -> www.smentarianizm.blog.onet.pl (mam nadzieję, że nie złamałem regulaminu, podana przeze mnie strona jest ściśle związana z tematem, w którym przecież prezentuję siebie]

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie !!
Every day create your History!!!

MJ [']
Lady_J

Post autor: Lady_J »

Witam serdecznie na forum;)
Lil' PrinCe eM. pisze: Zawsze uważałem, że jest człowiekiem, który przyszedł na świat z zapasem dobroci i miłości, na którą ludzie nie byli i jeszcze długo nie będą gotowi.
Dokładnie tak samo uważam...

Jeśli znajdę czas to odwiedzę Twojego bloga.
Pozdrawiam!
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.Bardzo pięknie ująłeś sprawę tego że świat nie był gotowy na ideę MJa.
Obrazek

Post autor: Basia1992 »

Witaj.
Ciekawy nick ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
eda5555

Post autor: eda5555 »

witam i też serdecznie pozdrawiam :)
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje