witam wszystkich
-
witam wszystkich
witam!
mam na imię Magda . Fanką Michaela jestem od około 20 lat to muzyka na której się wychowałam i która przez całe życie mi towarzyszyła .
Ciężko mi dużo pisać bo wciąż chce mi się płakać więc może na razie wystarczy. Jeśli ktoś ma ochotę poznać mnie czy po prostu pogadać zapraszam.
mam na imię Magda . Fanką Michaela jestem od około 20 lat to muzyka na której się wychowałam i która przez całe życie mi towarzyszyła .
Ciężko mi dużo pisać bo wciąż chce mi się płakać więc może na razie wystarczy. Jeśli ktoś ma ochotę poznać mnie czy po prostu pogadać zapraszam.
- Oluksandra
Witaj!
Doskonale Cię rozumiem, bo sama (mimo iż minęło ponad 2 tygodnie) nadal nie mogę w to uwierzyc i się z tego otrząsnąc.
Może to zabrzmi głupio, ale codziennie rano budzę się i wydaje mi się, że Michael nadal jest wśród nas. Wtedy powtarzam sobie: "Tak, to prawda, Michael Jackson nie żyje". No i spada na mnie ta porażająca wiadomośc codziennie od nowa. :[
Pozdrawiam Cię!
Doskonale Cię rozumiem, bo sama (mimo iż minęło ponad 2 tygodnie) nadal nie mogę w to uwierzyc i się z tego otrząsnąc.
Może to zabrzmi głupio, ale codziennie rano budzę się i wydaje mi się, że Michael nadal jest wśród nas. Wtedy powtarzam sobie: "Tak, to prawda, Michael Jackson nie żyje". No i spada na mnie ta porażająca wiadomośc codziennie od nowa. :[
Pozdrawiam Cię!
-
Witam Cię.
Kocham Michaela od raptem 3 lat(wiem, co to jest)
Brakuje mi go bardzo. Jego śmierć wywróciła mój świat do góry nogami. Nieprędko się pozbieram:-(
Pozdrawiam serdecznie!
Kocham Michaela od raptem 3 lat(wiem, co to jest)
Brakuje mi go bardzo. Jego śmierć wywróciła mój świat do góry nogami. Nieprędko się pozbieram:-(
Pozdrawiam serdecznie!
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
-
Witajcie ;)
Od dziecka jetem fanką MJ . Być mozę nawet bardziej, teraz, kiedy go juz nie ma.... zostawiam swoja wizytówkę, która jest równoczesnie ksiagą pamiatkową Michaela Jacksona...zapraszam na www.mjtribute.blog.onet.pl
O sobie:
Gram na gitarze, sporo pisze...jakies tam nowelki, opowiadania, drobne wiersze.. Lubie komponować, czytac, projektować wnętrza...
To chyba na tyle....
Marta ;)
O sobie:
Gram na gitarze, sporo pisze...jakies tam nowelki, opowiadania, drobne wiersze.. Lubie komponować, czytac, projektować wnętrza...
To chyba na tyle....
Marta ;)
Witam na forum.
Ja też w dalszym ciągu nie mogę w to uwierzyc...
Każdemu z Nas jest ciężko...
Pozdrawiam.
Ja też w dalszym ciągu nie mogę w to uwierzyc...
Mam to samo...Oluksandra pisze:Może to zabrzmi głupio, ale codziennie rano budzę się i wydaje mi się, że Michael nadal jest wśród nas.

Każdemu z Nas jest ciężko...
Pozdrawiam.
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
-