witam smutno :(

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
PetersTinkerBell

witam smutno :(

Post autor: PetersTinkerBell »

Witam wszystkich..... pojawiłam się w Waszym gronie.... bo nie potrafię sama sobie poradzić ze smutkiem... Mam 34 lata, dom, rodzinę, dziecko, pracę, psy.... Baaaardzo dorosła osoba.... o rozumku dziecka :)
Michael był.... JEST w moim życiu od połowy lat 80'. Wtedy, na pirackich kasetach video przemycanych z Zachodu zobaczyłam pierwszy raz clipy do Thrillera, a potem We are the world..... i jako mała dziewczynka utopiłam się w tym najpiękniejszym na świecie uśmiechu :)
Chyba właśnie ten anielski uśmiech w połączeniu z coraz smutniejszymi oczami tak zawładnął moim sercem i duszą. Nigdy to uczucie się nie zmieniło, towarzyszy mi od 25 lat.
I teraz ja, taka bardzo dorosła, nie potrafię przestać płakać. Może Wy powiecie mi dlaczego? Może podniesiecie mnie na duchu?...... Może tu się wygadam i to mi pomoże?..... odezwijcie się do mnie, bo tak bardzo mi źle :(
Muszę się przed kimś, kto mnie zrozumie, otworzyć, bo zwariuję.
Whatever happens - don't let go of my hand!
Awatar użytkownika
Anulka-MyAngelMJ

...

Post autor: Anulka-MyAngelMJ »

Witaj, nie jestes sama ja do najmlodszych tez nie naleze i przezywam to jak i ty,pozdrawiam
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj
jakby było źle możesz się odezwać na gg 10943070
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: rose83 »

Witaj, ja też to przeżywam tak jak ty i mimo swoich 25 lat nie potrafiłam powstrzymać łez podczas pogrzebu ani słuchając jego piosenek z mojej kasety, ani oglądając teledyski na you tube. Jak sobie pomyślałam przez co przeszedł to po prostu nie mogłam...Z drugiej strony myślę sobie, że Michael nie chciałby żeby ludzie płakali z jego powodu,w końcu on przez całe życie niósł im radość mimo tego że jemu było ciężko, mówił że radość jest najważniejsza. Ale mimo wszystko nie mogę przejść nad tym wszystkim do porządku dziennego....
old_fan

Post autor: old_fan »

Witaj doskonale rozumiem co czujesz mam tak samo a łzy chyba nigdy nie obeschną
rose83

Post autor: rose83 »

old_fan mam tak samo jak Ty:(.....
Madame Tussaud

Post autor: Madame Tussaud »

PetersTinkerBell,
jak pięknie o nim napisałaś.W tej chwli płaczę. I chyba nieprędko przestanę:-(
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
madzia6122

Post autor: madzia6122 »

witaj,

Napisałaś dokładnie to co ja chciałam napisać... Czuję tak samo...Nigdy ale to nigdy nie sądziłam że kiedy Jego zabraknie to mnie aż tak zaboli. I cieszę się, że mogę tu o tym napisać bo porozmawiać nie bardzo mam z kim. Patrzą na mnie jak na nieszkodliwą świruskę więc przestałam o tym mówić, tylko zaglądam codziennie na forum.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ja mam 26 lat..nie mam jeszcze rodziny, mam skończone studia, pracę, dom, psa...i wielka pustkę w sercu - Michael był ze mną od 1995 roku...kiedy MILION razy dziennie oglądałam MOONWALKER który tato kupił mi u RUSKICH na Bazarze - odtwarzałam ten film setki razy zwłaszcza moje ulubione sceny które po pewnym czasie już ŚNIEŻYLY na podczciwym VIDEO :)
Zmieniały sie zainteresowania, dosrastałam, a ON zawsze był dla mnie numerem jeden - tyle razy płakałam w nocy słuchając jego ballad. Marzyłam o koncercie....już prawie miałam bilety w ręce na LONDYN...nie zdążyłam :((( Runęla mi przed oczami wielka wieża....:(( Ciągle jeszcze boję sie słuchać jego płyt, oglądać go szczęśliwego w TV....

Zawsze sie bałam obudzic w świecie bez MICHAELA.....:(

Czuję się jakby mnie ktoś wyrwał z bajki i rzucił w brutalną rzeczywistość, w której nie potrafię sie odszukać :((((jeszcze ciągle spadają łzy....

Najgorsze jest to że moi bliscy, znajomi nie potrafia zrozumieć mojego smutku, pukają się w czoło......

i żałuje że tak późno odnalazłam to forum.....:((((
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

edit. ...
Ostatnio zmieniony pn, 15 lut 2010, 21:19 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
Madame Tussaud

Post autor: Madame Tussaud »

Mnie jest cholernie ciężko:-(
W razie czego służę rozmową, piszcie do mnie kiedy tylko chcecie.
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
roksanqamj

Post autor: roksanqamj »

ja teraz placze :nerwy:
ja mam 12 lat szczerze mówiąc ja nigdy go nie lubiłam...
aż to tragicznego końca
zaczęłam w internecie czytać o nim i szukać informacyj na jego temat
az go tak powiem pokochałam
ale zapuzno
on i tak zyje w naszych sercach i na zawsze tam bedzie!!
ODPOWIEDZ