Co to jest?

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Paweł

Co to jest?

Post by Paweł »

Co to jest za książka?? http://www.cgm.pl/sklep2/artykul.php?id=217114
To jest ta książka,w której są te głupoty o tym przedawkowaniu itp. czy jeszcze jakaś inna??
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

To glupoty starszej daty, Randy Taraborelli, stary znajomy...
Tu mozesz dowiedziec sie wiecej:

http://www.jrandy.com/
Image
Paweł

Post by Paweł »

Dzięki.Tak właśnie myślałem ale nie byłem pewny,a tak swoją drogą to nieźle się ceni ten babsztyl!!
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Ja bym nie nazwał tego tak lekko głupotami.
Ta książka to tak naprawdę cegła tak pod względem grubości jak i ciężaru. Sam spis alfabetyczny haseł zajmuje coś hyba z 40 stron. Tarabolelli zrobił z Michaelem na przestrzeni lat wiele wywiadów, jest przez wszystkie największe media uznawany za najpoważniejszego biografera Michaela i jakkolwiek sądzę, że przy tak obszernym opracowaniu zawsze można się czegoś czepiać jednak napisanie takiej pozycji napewno wymagało wielu przemyśleń i dogłębnego zapoznania się z tematem.
Paweł

Post by Paweł »

No tylko w tej książce jest ponoć bardzo dużo kłamstw, o których już się słyszy np. na onecie
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Na przykład?
Jak już wspomniałem przyczepić się można do wszystkiego a im coś jest obszerniejsze tym łatwiej to zrobić. Przy tym my fani oceniamy to bardzo emocjonalnie. Dla osób postronnych facet jest raczej nie kwestionowanym autorytetem w temacie Michael Jackson i wywiady z nim lecą przy każdej niemal okazji.

A tak na marginesie: facetowi raczej trudno być babsztylem (to odnośnie komentarza kilka postów wyżej)
Paweł

Post by Paweł »

Na przykład o tym że MJ nie przeżyje następnych 10 lat albo to,że chciał się zamrozić i ,że zrobi wszystko żeby stać się nieśmiertelnym.To tylko mała część dla mnie głupot.Chociaż może jest tam dużo faktów z życia MJ to dla mnie jet to jednak książka ANTY MJ!
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Paweł wrote:Na przykład o tym że MJ nie przeżyje następnych 10 lat albo to,że chciał się zamrozić i ,że zrobi wszystko żeby stać się nieśmiertelnym.To tylko mała część dla mnie głupot.Chociaż może jest tam dużo faktów z życia MJ to dla mnie jet to jednak książka ANTY MJ!
Powiem tylko tyle: zawsze lubiłem recenzentów, którzy wystawiają cenzurki nie obejrzawszy sztuki, filmu, nie wysłuchawszy płyty czy nie przeczytawszy książki
Paweł

Post by Paweł »

Nie mówie,że książka jest zła bo jej nie czytałem, ale prawie za każdym razem kiedy jest jakaś głupia plotka na onecie jak np. o tym, że MJ chciał się zamrozić,o rasistowskim podejściu do pracowników,o tym jak zdobył przyjaźń z Elizabeth Taylor tylko dlatego,że dawał jej prezenty i o tym,że nie przeżyje 10 lat bo najprawdopodobniej przedawkuje leki to jest ona brana z tej książki :surrender: .Na tej podstawie moge powiedzieć,że wśród faktów są też głupoty,które raczej jeszcze bardziej niszczą wizetrunek Michaela :zly: .Zresztą skończmy się kłucić japrosic bo to nie ma sensu!
Post Reply