Spotkanie 7.07.09. Warszawa
- .krzywcia.
SPOTKANIE - WARSZAWA - POGRZEB [7.07]
SPOTKANIE WE WTOREK 07.07.09
BĄDŹMY OD 18.00
MIEJSCE: PLAC METRO CENTRUM/ PATELNIA WARSZAWA
DRESS CODE: BIAŁE/CZARNE UBRANIA
P.S. Fajnie by było gdyby Sobowtór mógł być... Jeśli ktoś chciałby wstępować, tańczyć, śpiewać, recytować wiersze, zrobić cokolwiek... (proszę o kontakt na priv)
To są informacje od Tosina [on wszystko organizuje]. Jeśli macie jakieś pytania piszcie na priv.
Czekam na nowe wiadomości od Tosina. Jak będę coś nowego wiedzieć od razu napisze.
BĄDŹMY OD 18.00
MIEJSCE: PLAC METRO CENTRUM/ PATELNIA WARSZAWA
DRESS CODE: BIAŁE/CZARNE UBRANIA
P.S. Fajnie by było gdyby Sobowtór mógł być... Jeśli ktoś chciałby wstępować, tańczyć, śpiewać, recytować wiersze, zrobić cokolwiek... (proszę o kontakt na priv)
To są informacje od Tosina [on wszystko organizuje]. Jeśli macie jakieś pytania piszcie na priv.
Czekam na nowe wiadomości od Tosina. Jak będę coś nowego wiedzieć od razu napisze.

Oficjalnie jutrzejsze [07.07.2009] spotkanie rozpoczyna się o 19:00
Na 18 mogą przyjść osoby, które chciałyby pomóc w przygotowaniu spotkania. [być może wcześniej, niedługo wszystko się wyjaśni]
W planach jest wypuszczenie w niebo czarnych i białych balonów wypełnionych helem w ilości 500 sztuk. Obecnie trwa zbiórka pieniędzy na ten cel. Jeśli nie uda się zebrać wystarczającej ilości kasy to balonów będzie mniej, ale na pewno jakieś będą.
Czynione są starania, by wszyscy mogli wspólnie obejrzeć na telebimie relacje live z pogrzebu z Los Angeles.
Jeśli kogoś nie było wczoraj a chciałby w symboliczny sposób oddać hołd Michaelowi i być w tym ważnych i zarazem smutnym dniu w gronie innych fanów MJ, zapraszam.
Zaznaczam, że nie jest to 'spotkanie ludzi z grona' tylko po prostu spotkanie fanów Michaela Jacksona. Dokładnie tak jak wczoraj. Zdaje sobie sprawę, że ludzie mieszkający daleko od Warszawy nie będą w stanie przyjechać, ale jeśli ktoś z forum MJPT mieszka w stolicy albo okolicach to myślę, że warto przyjechać.
Będzie to kolejna okazja do posłuchania muzyki Michaela, zapalenia zniczy, zostawienia kwiatów i przeżycia tego wydarzenia w towarzystwie innych fanów.
Na 18 mogą przyjść osoby, które chciałyby pomóc w przygotowaniu spotkania. [być może wcześniej, niedługo wszystko się wyjaśni]
W planach jest wypuszczenie w niebo czarnych i białych balonów wypełnionych helem w ilości 500 sztuk. Obecnie trwa zbiórka pieniędzy na ten cel. Jeśli nie uda się zebrać wystarczającej ilości kasy to balonów będzie mniej, ale na pewno jakieś będą.
Czynione są starania, by wszyscy mogli wspólnie obejrzeć na telebimie relacje live z pogrzebu z Los Angeles.
Jeśli kogoś nie było wczoraj a chciałby w symboliczny sposób oddać hołd Michaelowi i być w tym ważnych i zarazem smutnym dniu w gronie innych fanów MJ, zapraszam.
Zaznaczam, że nie jest to 'spotkanie ludzi z grona' tylko po prostu spotkanie fanów Michaela Jacksona. Dokładnie tak jak wczoraj. Zdaje sobie sprawę, że ludzie mieszkający daleko od Warszawy nie będą w stanie przyjechać, ale jeśli ktoś z forum MJPT mieszka w stolicy albo okolicach to myślę, że warto przyjechać.
Będzie to kolejna okazja do posłuchania muzyki Michaela, zapalenia zniczy, zostawienia kwiatów i przeżycia tego wydarzenia w towarzystwie innych fanów.
- moonwalker1311
Ponieważ media sa lekko zdezorientowane nastepujacymi po sobie spotkaniami fanów Michaela w Warszawie chciałabym tylko napisać , że MJ PT nie jest organizatorem spotkania fanów 07.07.09. .
Fakt, że zapewne pojawia sie na nim równiez osoby z tego forum nie jest jednoznaczny z naszym zaangażowaniem w organizację.
MJ PT nie ma również żadnych informacji dotyczacych szczegołow spotkania w związku z tym bardzo proszę kierować pytania ich dotyczące do wlaściwych osób (czyli nie nas
) .
Pozdrawiam,
siadeh_
Fakt, że zapewne pojawia sie na nim równiez osoby z tego forum nie jest jednoznaczny z naszym zaangażowaniem w organizację.
MJ PT nie ma również żadnych informacji dotyczacych szczegołow spotkania w związku z tym bardzo proszę kierować pytania ich dotyczące do wlaściwych osób (czyli nie nas

Pozdrawiam,
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- .krzywcia.
- .krzywcia.
- .krzywcia.
- .krzywcia.
- .krzywcia.
kolejne info od Tosina:
miejsce spotkania: PLAC METRO CENTRUM/PATELNIA WARSZAWA
czas: od 18:00
wydarzenia: śpiewanie, modlitwy, pokazy tańca, recytowanie wierszy, puszczanie balonów
* WSPÓLNE OGLĄDANIE TRANSMISJI Z STAPLES CENTRE w KINOTECE
Spotkanie na Patelni będzie trwało prawdopodobnie do 20.00 - po czym odbędzie się marsz do Kinoteki, gdzie będziemy razem oglądali transmisję w kawiarniach kina.
Będą telewizory i rzutniki
Wejście do kina nic nie kosztuje.
Będzie można oglądać transmisję w LOBBY i 2 KAWIARNIACH
miejsce spotkania: PLAC METRO CENTRUM/PATELNIA WARSZAWA
czas: od 18:00
wydarzenia: śpiewanie, modlitwy, pokazy tańca, recytowanie wierszy, puszczanie balonów
* WSPÓLNE OGLĄDANIE TRANSMISJI Z STAPLES CENTRE w KINOTECE
Spotkanie na Patelni będzie trwało prawdopodobnie do 20.00 - po czym odbędzie się marsz do Kinoteki, gdzie będziemy razem oglądali transmisję w kawiarniach kina.
Będą telewizory i rzutniki
Wejście do kina nic nie kosztuje.
Będzie można oglądać transmisję w LOBBY i 2 KAWIARNIACH

- Jacksomanka
Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie z tą pomocą, bo mamy napompować 500 balonów, ale wszystkie będą wypełniane helem, żeby później mogły pofrunąć w niebo... także za dużo osób nie będzie się tym zajmować, bo ma być jedna duża butla.Jacksomanka pisze:a z tego co wyczytałam na gronie, to można przychodzić ok. 16:00 do pomocy, tak?
W każdym bądź razie warto wcześniej przyjść, bo trzeba też ogarnąć znicze, fotografie i kwiaty z niedzieli. Część rzeczy na pewno zostało zniszczonych przez deszcz.
Kurcze, fajnie, że będziemy mogli obejrzeć wspólnie transmisje z uroczystości pogrzebowych z LA.
Pomimo, że MJPT nie jest organizatorem spotkania naprawdę warto przyjść, ponieważ chociaż MJPT tworzy taką niepisaną oddzielną społeczność fanów gdzie wiele osób zna się osobiście, to jednak wszyscy mamy tego samego idola i właśnie dla Niego jutro wybieramy się na plac przy Metrze Centrum a potem do Kinoteki.
Także kto może z MJPT niech przyjeżdża :)
heja ludziska!
mam pytansko bo cos kiepsko widze to pozegnanie krola na telebimach.
jaka jest pewnosc ze uda sie dostac do tej kinoteki ? pewnie zadne heh
bardzo bym chcial tam z wami jutro byc, nie bede pisal kim jest dla mnie Jacko... :( uksztaltowal mnie muzycznie od podstaw na cale zycie...
ale jezeli mozliwosc obejrzenia jest mala to chyba bede wolal zostac w domu i obejrzec na sopcascie
pozdrawiam
dj
mam pytansko bo cos kiepsko widze to pozegnanie krola na telebimach.
jaka jest pewnosc ze uda sie dostac do tej kinoteki ? pewnie zadne heh
bardzo bym chcial tam z wami jutro byc, nie bede pisal kim jest dla mnie Jacko... :( uksztaltowal mnie muzycznie od podstaw na cale zycie...
ale jezeli mozliwosc obejrzenia jest mala to chyba bede wolal zostac w domu i obejrzec na sopcascie
pozdrawiam
dj