Lansowy Remix.

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
Xscape

Lansowy Remix.

Post autor: Xscape »

Haj wszystkim.....sciagnołem remix ceyloada który mi sie podoba i zaczyna coraz bardziej podobać.Ale mam pytanko odnośnie pewnego fragmentu z tego remixu...zaczyna sie w 1:17.....skąd on to wzioł...moze to tez jest z jakiegos remixu zaczerpniete....a może to jakieś wykonanie majkiego którego ja nie znawszy...nie to chyba niemożliwe.Cóz jestem troszke zdezorientowany ale od czego mam Was.Ten fragment w tym remixie wali mnie na kolana bo własnie taki sposób śpiewania u michaela kocham najbardziej......chłopak tak drze pyska że mi kolana miekną.

A Tu link do tego remixu..... http://mjhideout.com/foro/showthread.php?t=52463

A jakby ktoś nie wiedział kto to ceyload to zapraszam na stronke www.ceyload.com
Ostatnio zmieniony wt, 12 lip 2005, 10:56 przez Xscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Link nie dziala... :knuje:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

już poprawiłem link....nie wiem czemu tamten nie wchodził bo sprawdzałem i jest identol jak powinien być...no ale mniejsza z tym
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Xscape pisze:już poprawiłem link....nie wiem czemu tamten nie wchodził bo sprawdzałem i jest identol jak powinien być...no ale mniejsza z tym
Juz działa ;-) :mj:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Willy

Re: Lansowy Remix.

Post autor: Willy »

Xscape pisze:.Ale mam pytanko odnośnie pewnego fragmentu z tego remixu...zaczyna sie w 1:17.....skąd on to wzioł...moze to tez jest z jakiegos remixu zaczerpniete....a może to jakieś wykonanie majkiego którego ja nie znawszy...nie to chyba niemożliwe.
Mix OK, a co do tego tego momentu 1:17 to wygląda to po prostu na fragment Who is it potraktowany jakimiś efektami. Zresztą zawsze możesz sie spytać Ceyloada, na tamtym forum skąd to jest. :]
ODPOWIEDZ