koncert w 96 r.

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

zoltan

koncert w 96 r.

Post by zoltan »

Witajcie! dopiero Jego smierc zmotywowała mnie do tego co chcialem zrobic od dawna...

Mam taki problem - mianowicie byłem wśród dzieciaków na scenie w piosence healt the world na koncercie MJ w Warszawie w 96 r. Było to wspaniałe przezycie tylko nikt z mojej rodziny nie uwiecznił tego na kasecie VHS poniewaz wszyscy bylismy na koncercie.Jedyna wersja na youtubie jest slabiutkiej jakosci...

I tu moja prośba -ma moze jakis wielki fan MJ kasete VHS z nagranym tym koncertem ( leciało na Polsacie ) i zechcialby mi ją : sprzedać/pozyczyć /czy w inny sposob udostepnic/ abym mógł ją przegrać sobie na dvd w profesjonalnym zakładzie.

jakby cos mieszkam w Warszawie ; moj mail milki6@wp.pl

jesli zamiescilem to w złym dziale -przepraszam

pzdr Miłosz
Wiśnia

Post by Wiśnia »

koncertu raczej nie znajdziesz, opublikowano HTW i TWYMMF, ale może właśnie teraz jest szansa zeby napisać do Polsatu czy nie wyemitowali by tego koncertu, jeśli nie teraz to kiedy ??
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Mroczuś

Post by Mroczuś »

To wspaniały pomysł ! Trzeba napisać jakąś petycje czy jak to wygląda ?
مايكل جاكسون
zoltan

Post by zoltan »

dzieki za odpowiedz
hmm a co to jest " HTW i TWYMMF "

jednak mam nadzieje ze znajdę vhs , sam znalem osobę co wtedy nagrywała to na vhs dla siebie(jego dzieci tez byly tam na scenie) tylko ze stracilismy kontakt jakies 10 lat temu i nie mam pojecia jak ja znalezc .
No ale wtedy vhs były juz popularne , kasety łatwo sie nagrywało (nie to co dvd ) i cała Polska nic innego nie robiła tylko wciskała przycisk REC na pilocie. Wiec jak wyzej- wciaz mam nadzieję .

A z racji ze jestem w stanie zaplacic konkretne pieniazki chocby za wypozyczenie tego vhs na jeden dzien mysle ze moze ktos moglby sie skusic

pzdr
Kitek

Post by Kitek »

zoltan wrote:hmm a co to jest " HTW i TWYMMF "
To są utrowy Michaela...
HTW - Heal The World - na, którym występowałeś...
TWYMMF - The Way You Make Me Feel
"King of PoP" I love Michael
Maro

Post by Maro »

zoltan wrote:dzieki za odpowiedz
hmm a co to jest " HTW i TWYMMF "

jednak mam nadzieje ze znajdę vhs , sam znalem osobę co wtedy nagrywała to na vhs dla siebie(jego dzieci tez byly tam na scenie) tylko ze stracilismy kontakt jakies 10 lat temu i nie mam pojecia jak ja znalezc .
No ale wtedy vhs były juz popularne , kasety łatwo sie nagrywało (nie to co dvd ) i cała Polska nic innego nie robiła tylko wciskała przycisk REC na pilocie. Wiec jak wyzej- wciaz mam nadzieję .

A z racji ze jestem w stanie zaplacic konkretne pieniazki chocby za wypozyczenie tego vhs na jeden dzien mysle ze moze ktos moglby sie skusic

pzdr
Telewizja Polsat nie transmitowała tego koncertu,dostępne są tylko dwa utwory w wersji video Heal The World i The Way You Make Me Feel.

Jeśli zdobędziesz kasetę od tej osoby co nagrywała cały koncert to proszę podziel się z nami,bardzo byśmy chcieli. Czy masz może zdjęcie zrobione z Michaelem z tego koncertu?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
zoltan

Post by zoltan »

ach no tak .Chyba sam powinienem sobie poradzic z tymi skrótami .No w kazdym razie jak nie transmitowali całosci to może te fragmenty ma ktos nagrane .Mi głownie chodzi o piosenke Heal the world zebym sobie mogl pamiatke zrobic z jedynego w zyciu występu scenicznego ;-) .

A co do zdjęcia z MJ -nie mam .Podjechalismy autobusem -w czasie koncertu czekalismy w nim -na scene na 1 piosenke i z powrotem do busa wiec zadnej kawy i herbatnikow z Michaelem po koncercie nie było ...
Maro

Post by Maro »

Youtube ma wszystko

http://www.youtube.com/watch?v=kPBTJeAkFXA

który to ty?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
anialim

Post by anialim »

Maro wrote:Youtube ma wszystko

http://www.youtube.com/watch?v=kPBTJeAkFXA
Boże, tyle wspomnień... ;(
Jakiś facet. który pomagał w organizacji koncertu w Wawie, którego dzieci też były przy HTW mówił, że pozostał mu tylko "koncert nagrany na vhs", więc są ludzie, którzy to mają...
Maro

Post by Maro »

Jest szansa aby ten koncert od niego załatwić?
viva201

Post by viva201 »

Boże jakie to by było piękne móc zobaczyć ten koncert...w końcu zostaliśmy z niego obdarci...nigdy nie widzieliśmy go...spróbuj go załatwić...
Image
anialim

Post by anialim »

Maro wrote:Jest szansa aby ten koncert od niego załatwić?
nie wiem, pisz do Faktów, kogo to oni przepytywali, bo nie pamiętam zupełnie kto to.
zoltan

Post by zoltan »

Jakiś facet. który pomagał w organizacji koncertu w Wawie, którego dzieci też były przy HTW mówił, że pozostał mu tylko "koncert nagrany na vhs", więc są ludzie, którzy to mają

możliwe ze mówimy o tym samym człowieku bo ja tez byłem na tej scenie od znajomych z tej firmy viva art music organizujacej koncert i tez pamietam ze nagrywal ktos.

nevermind/forgetabout it :dance:
Last edited by zoltan on Sun, 28 Jun 2009, 18:19, edited 1 time in total.
Willy

Post by Willy »

Dwie dostępne piosenki, jakość VHS.
zoltan

Post by zoltan »

Willy

Bardzo Ci dziekuję za te linki .Dokładnie o to mi chodziło.

pzdr
Post Reply