W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mam na imię Magda, Michaela Jacksona uwielbiam odkąd skończyłam 9 lat;-) a było to dawno temu, jak byłam dzieciakiem to po upadku komuny po raz pierwszy mieliśmy kablówkę i na MTV oglądałam notowania listy przebojów - pamiętam że zawsze pokazywali 20 pierwszych miejsc a teledyski Jacksona niemal zawsze po krótkim czasie lądowały na 1 miejscu. "Heal the World" o ile pamiętam utrzymywało się 6 tygodni;-) "Give in to me" wytrzymało 2 tygodnie:) Ja odkąd zobaczyłam "Heal the world" zakochałam się w muzyce Jacksona bez pamięci;) Ale z tą miłością różnie bywało... W tamtych czasach nie było płyt CD i kupowało się kasety hehe do dziś mam kasety HIStory ale nie mam gdzie je wsadzić .. no dobra jak poszłam do liceum i na studia to o jego muzyce zapomniałam na 10 lat cholernie żałuję, możecie mnie zwyzywać bo w tym czasie pozbyłam się wycinków ze szmatławców i plakatów, które przez lata gromadziłam jak byłam fanką a później sprzedałam innym napaleńcom ale z tego co widzę to fotki i informacje nagromadzone na tym forum świetnie rekompensują te braki... no nie spodziewałam się że miłość do muzyki Michaela Jacksona po 10 latach znowu wróci! Stało się gdy zajrzałam do youtube... Niedźwiecki miał rację mówiąc że nikt nie ma takich fanów jak Michael Jackson! Dziś pozostały mi kasety, piękne wspomnienia i jeden wielki rysunek Michaela, którego jeszcze narysowałam będąc w 8 klasie podstawówki... jak go znajdę to wam pokażę;-) Pozdrawiam was wszystkich
Ostatnio zmieniony wt, 12 maja 2009, 22:48 przez BettyBlue1982, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam jako również nowo zarejestrowana fanka. Rozbawiło mnie o tych kasetach, bo ja też posiadam kasety, których nie mam jak odsłuchać ( w tym pirackie nagranie HIStory). A kolekcję na płytkach CD dopiero uzupełniam.
Pozdrawiam.
Ano z Bydgoszczy jestem;-) To niesamowite, że nagle się pojawiło dużo fanów! myślałam że sława Michaela wygaśnie a tu proszę! Internet Go wskrzesił!
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...