W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich gorąco. Jestem tu nowa heh.
Mam na imię Agnieszka.
Ogółem czasu to Mike' a lubię hmm? lubię? Uwielbiam? ... ah!
no, jest to już około rock czasu. Ten czas naprawdę zmieniło moje życie i mnie. Choć nie tylko czas... to sprawa Michaela i tego co stworzył. Jestem bardzo zafascynowana Jego muzyką, dziełami, które stworzył. Można by rzec, że jest mym przyjacielem? hmm... Tak! Wielkim autorytetem. Próbuje Go naśladować nie tylko w ruchach podczas tańca, ale i w czynach. I to nie jest to, jak inni powtarzają, że się utożsamiam do Niego. A może i tak! Może to prawda, ale ja wiem jedno to mały-wielki człowiek, który stworzył wielkie rzeczy i każdy nawet Jego czyn jest wielki. Hmm... nie chce się tu rozpisywać za bardzo. Ciepło Was pozdrawiam [!] :* "klikajcie do mnie w każdej sprawie i o każdej porze dnia. papa :)
witamy witamy ;p Heh podobnie jak ja. Otoczenie myśli że utożsamiam się z Michaelem ;/ Jednak moim zdaniem tak nie jest ( przynajmniej tak sobie wmawiam ) ;p
witamy
lubię takie zakręcone osoby jak ty, bo sama nią jestem
masz jakieś inne zainteresowania [oprocz Michaela i wszystkiego co z nim związane]?
słuchasz jeszcze jakiś wykonawców?
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"