W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jestem tu , bo suzkam kolegów i nie nawidzę Jacksona.A tak na serio to:uwielbiam Jacksona , tańczę słucham , i robie wszystklo co jest związane z Jacksonem.Oglądałem te forum już od pewnego czasu i pomyślałem , żeby w końcu się zarejestrować
Aha , jak chceta to pytajcie co Wam się nasunie na myśl :D
Martka pisze:Mam jedno pytanko: Kiedy zaczęła przygoda z Michaelem Jacksonem??
Niedawno.Gdzieś ledwo rok temu , od czasu występu Diany Staniszewskeij w YCD , która jak wiecie tańczyła Michaela.Zafascynowało mnie to , postanowiłem się coś więcej o nim dowiedzieć i tak zostało.Mam na imię Tristan.A jek cos to to jest mój profil na nataszy-klasy xD http://nasza-klasa.pl/profile/18441487
Oprócz Michaela interesuje się również zwierzętami(mam psa , kraba tęczowego , żółwia żółtobrzuchego i jaszczurkę o imieniu Jackson :)) , interesuje się jeszcze sztukami walki(ćwiczę aikido i muay thai) , i to by było chyba na tyle