Billboard na 50 urodziny Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.
boskar2007

Billboard na 50 urodziny Michaela

Post autor: boskar2007 »

Mój angielski nie jest zły ale też i nie najlepszy.Na stronie mj Oyvind Eid.com jest link do strony magazynu Billboard w którym pisze-chyba -że na urodziny Michaela cały magazyn lub dodatek będzie poświęcony Królowi Pop>proszę o wyśledzenie tego.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
boskar2007

Dokładny adres z artykułem o magazynie billboard.
http://www.mjj-planet.de/
lebelle

Post autor: lebelle »

Nie moge znalezc tego na Oyvind Eid.com (moze podasz www strony ?) ale czy nie chodzi o inne 50-lecie ??? mowa o tym jest na stronie http://www.michaeljosephjackson.republika.pl (tam po lewej stronie nizej jest odnosnik)

Chodzi o 50-lecie najwaznieszej listy przebojow Billboard Hot 100.

Bo nawet na stronie Billboardu nic nie ma o jakims specjalnym MIchael'owym wydaniu magazynu.
boskar2007

Właśnie o to chodzi że na stronie głównej samego magazynu nic nie ma bo trochę poszperałem.U góry masz odnośnik na konkretną stronę.
lebelle

Post autor: lebelle »

A juz teraz wiadomo (dzieki za link)

Chodzi tam o to ze jakas grupa fanow (zapewne obslugujaca ta strone niemiecka) prosi o dofinansowanie projektu na jaki wpadli.

Chca wykupic jedna strone w magazynie Billboard (wydanie z konca sieprnia), ktora zazwyczaj jest poswiecona na reklame i tam umiescic jakas note, artykul czy moze tez sam wizerunek Michael'a tak aby uczcic jego urodziny, uhonorowac jego wplyw na przemysl muzyczny.

Moze byc to (ja to tak rozumiem) np duze zdjecie Michael'a + napis KING OF POP ROCK AND SOUL i np napis 50 LAT GENIUSZU (no np. :) )

Dodatkowo osoba ktora najwiecej wplaci pieniedzy na wsparcie tego projektu dostanie nagrode jakies tam wymienione CD.
boskar2007

A więc o to chodziło.Ale wychodzi na to że taki poważny magazyn nie zamierza poświęcić kilku stron dla Michaela tak jak to zrobiło Brawo,że nie wspomnę o telewizji.
ODPOWIEDZ