Miejsce narodzin Michaela
Miejsce narodzin Michaela
Mam pyatnie może na pierwszy rzut oka naiwne i głupie, ale GDZIE SIĘ URODZIŁ MICHAEL JACKSON ? W SZPITALU (jak tak to jakim, nazwa) CZY W DOMU ??
/ Pank: Zmieniłem tytuł tematu. Proszę, NIE KRZYCZ NA FORUMOWICZÓW. Dziękujęmy z góry.
Znalazłem gdzieś informacje że urodził się tuż po północy 29 sierpnia, ale wiadomości gdzie przyszedł na świat Jackson (poza tym że w Gary) nie ma.
/ Pank: Zmieniłem tytuł tematu. Proszę, NIE KRZYCZ NA FORUMOWICZÓW. Dziękujęmy z góry.
Znalazłem gdzieś informacje że urodził się tuż po północy 29 sierpnia, ale wiadomości gdzie przyszedł na świat Jackson (poza tym że w Gary) nie ma.
-
- invincible_girl ;)
No, niekoniecznie.Invincible pisze:Jakby się urodził tuż po pólnocy 29 sierpnia to by chba urodzny obchodził 30 sierpnia nie?
Ja to rozumiem tak: byl sobie dzien 28 sierpnia, wybila polnoc (wiec automatycznie zrobil sie 29 sierpnia) i Michael sie urodzil (podobno) tuz po polnocy, wiec to byl 29.08.

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
-
Hmmm....invincible_girl ;) pisze:hmm .. dostrzegam mały błąd.. gdyż Michael w MoonWalk'u napisał, że urodził się o 11.40 Pm, 29 sierpnia 58, w rodzinnym Gary.., a nie tuż po północy..
A gdzie to można znaleźć?
"Urodziłem się w Gary, w stanie Indiana, pewnej nocy późnym latem roku 1958 jako siódme dziecko z dziewięciorga rodzeństwa." - "Moonwalk", Michael Jackson, wydanie polskie z 1988 roku
"Przyszedłem na świat pewnej sierpniowej nocy w małym miasteczku Gary w stanie Indiana"- "Moonwalk", Michael Jackson, wydanie polskie z 1996 roku
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- invincible_girl ;)
invincible_girl ;) napisał:
hmm .. dostrzegam mały błąd.. gdyż Michael w MoonWalk'u napisał, że urodził się o 11.40 Pm, 29 sierpnia 58, w rodzinnym Gary.. , a nie tuż po północy..
Hmmm....
A gdzie to można znaleźć?
masz rację, M.Dż.*, to nie z MoonWalk'a.. przepraszam za wprowadzenie w błąd..

jednak tak jest napisane na geniusmichaeljackson.com ..
"Data Urodzenia: 29 sierpnia 1958r., 23:40
Miejsce urodzenia: Gary w stanie Indiana, USA "
<< http://geniusmichaeljackson.com/dane.html
jednak nie wiem na jakiej podstawie to tam napisano..
jeszcze raz przepraszam za ten błąd..

Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan