Próbka (obraz+polska fonia)
DOWNLOAD
[Part01] [Part02] [Part03] [Part04] [Part05]
[Part06] [Part07] [Part08] [Part09] [Part10]
Na mojej kasecie wywiad też jest czarno-biały, podobnie jak koncert z Bukaresztu i parę innych rzeczy. Czas niczego i nikogo nie oszczędza, no może z wyjątkiem Cher. ;]Lika pisze:a obraz... o zgrozo, czarno-biały!
Lika pisze:Próbowałam kiedyś zrobić sobie DVD_PL z mojej VHSki, ale była zupełnie rozmagnesowana.
Dźwięk byle jaki, a obraz... o zgrozo, czarno-biały!
O rany...to ja moje VHSki z polskim nagraniami z MJ'em traktowałam jak relikwie! I praktycznie do dziś mam je w dobrym stanie (a przynajmniej tak mi się wydajeWilly pisze:Na mojej kasecie wywiad też jest czarno-biały, podobnie jak koncert z Bukaresztu i parę innych rzeczy. Czas niczego i nikogo nie oszczędza
A co takiego dokładnie skrywają te taśmy? Bo może, jeśli tylko udałoby się przełamać strach przed przekazaniem ich w niepowołane ręce, można byłoby zrobić z nich żródło dla kolejnych projektów, tym bardziej, iż jak twierdzisz są w dobrym stanie. :>cicha pisze:I praktycznie do dziś mam je w dobrym stanie (a przynajmniej tak mi się wydaje Ale to powinno zostać potwierdzone jeszcze przez Kogoś, kogo interesowałaby zawartość moich taśm...nigdy nie pozwalałam, żeby trafiły w niepowołane ręce). Taśmy nierozmagnesowane, obrazy kolorowe, dźwięk raczej ok...
Widzisz Aniu sęk w tym, że ja podobnie. Uważałam na taśmy. Nigdy nikomu ich nie pożyczałam, etc.cicha pisze:O rany...to ja moje VHSki z polskim nagraniami z MJ'em traktowałam jak relikwie! I praktycznie do dziś mam je w dobrym stanie (a przynajmniej tak mi się wydaje)Lika pisze:Próbowałam kiedyś zrobić sobie DVD_PL z mojej VHSki, ale była zupełnie rozmagnesowana.
Dźwięk byle jaki, a obraz... o zgrozo, czarno-biały!
Willy nie wiem, czy ta informacja na coś Ci się przyda.Willy pisze: A co takiego dokładnie skrywają te taśmy? Bo może, jeśli tylko udałoby się przełamać strach przed przekazaniem ich w niepowołane ręce, można byłoby zrobić z nich żródło dla kolejnych projektów, tym bardziej, iż jak twierdzisz są w dobrym stanie. :>
No tak... tak właśnie wygląda porozumiewanie się przez netacicha pisze:Moje tasmy ani razu nie byly przegrywane! Bylam takim psem ogrodnika ;)Lika pisze:Jak ktoś chce pożyczyć, to mu przegrywam ;)
Lika pisze:Kiedy ostatnio oglądałaś swoje taśmy Aniu?
A ja nawet na to nie pozwalalam. Bylam takim psem ogrodnika ;)Lika pisze:Jak ktoś chce pożyczyć, to mu przegrywam ;)
Ekspert to sprawdzi :]Lika pisze:Ale kto wie, być może miałaś szczęście i czas okazał się dla Ciebie - właściwie Twoich archiwalnych zapisów łaskawszy ;)
Lika pisze:Właśnie sobie przypomniałam, że dysponuję programem: Prime Time - Diane Sawyer interview with MJ & L.M.Presley (1995) nagranym kiedyś z Canal+ a więc w wersji LEKTOR_PL.
Jakość naprawdę przyzwoita. Oczywiście jak na VHSkę - bo wiadomo, że do jakości DVD dalej, niż bliżej.
Najważniejsze, kolory się zachowały. Dźwięk także jest słyszalny.
Można powiedzieć, że od momentu zapisu pogorszyło się nieznacznie.
W dodatku mam to zripowane już na płytkę DVD.
Gdybyś chciał wykorzystać całość, lub tylko lektora - jak w przypadku Oprah - poproszę o PW.
Może kolejny ciekawy projekt z tego wyniknie :)
Zrozumialam, ze chodzilo Ci o kompakty i VHS'ki razem...mea culpa ;)Lika pisze:No tak... tak właśnie wygląda porozumiewanie się przez neta Ja VHS-ek też nikomu nie przegrywałam. Miałam na myśli kompakty, którym kopiowanie nie szkodzi.
Jeśli byłoby inaczej... , przestałabym je kopiować :P