The Jacksons ikonami BMI [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.
Maverick

The Jacksons ikonami BMI [koment.]

Post autor: Maverick »

Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Maverick pisze:
Wszyscy bracia (czy muszę dodawać, że oprócz jednego?) potwierdzili swoją obecność na uroczystości.
Oczywiście, że nie musisz tego dodawać. Nawet wiecej, nie musisz dodawać oprócz którego ;-) :wariat:

Ale tak czy siak gratuluję braciom !
Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Tak tak, zasłużyli.. Ech...ten Michael....Mógłby się zjawić. W końcu to ważna impreza, jak i same odznaczenia...Mam nadzieję, że się zjawi.
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Szucia pisze:Ech...ten Michael....Mógłby się zjawić. W końcu to ważna impreza, jak i same odznaczenia...
Michael zapewne ćwiczy przed zbliżającymi się koncertami w Londynie :-P
Chyba się nie pojawi...

Braciszkom gratuluję! ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Należą się zasłużone gratulacje:)
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

...
Ostatnio zmieniony pn, 25 maja 2009, 0:34 przez SILENTIUM, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

No, nie przesadzajmy. Ja się bardzo cieszyłam chociażby z jego pokazania się 26 maja u Christiana.Nie bądźmy już tak negatywnie nastawieni - ja wierzę, że im więcej wyjść publicznych, tym lepiej. No i żadna durna nagroda to to nie jest :-)
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

jeszcze wszystko może się zdarzyć... zmiana w ostatniej chwili i zaskoczenie jak przystało ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

jeszcze wszystko może się zdarzyć...
Tak, tak, najlepsze przed nami! Przyjedzie, wiecznie młodzi Jacksonowie zagrają ABC i Goin' Back to Indiana, a Michael na koniec zatańczy do Dancing Machine i - lekko zadyszany - przypomni fanom, że nowa skła... płyta już wkrótce. Tak więc marsz do głosowania! I love you!

Panie, strzeż nas przed takimi wskrzeszeniami i nagrodami. Michael już po płycie Triumph znacznie ograniczył muzyczną współpracę z braćmi. Na słabym Victory to tylko trzy piosenki z jego udziałem, w tym dwie w duetach, a na jeszcze gorszym 2300 Jackson Street jego głos pojawił się ledwie - całe szczęście! - przez kilkanaście sekund. Tyle samo zresztą co Janet, która do zespołu nigdy nie dołączyła. Pomijając występ w 1994 r. z całą rodziną i krótki koncert z 2001 r., Michael nigdy nie ukrywał, że jego działalność jako członek The Jacksons została zakończona i... dziwnym nie jest, że nie potwierdził swojej obecności. Tym bardziej, że to kolejne odcinanie kuponów, przez wielu z nas jakże często krytykowane.
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

A ja osobiście chciałbym posłuchać Michaela który na live wykonuję IWYB ABC, I'll be there ,DM , byłoby super...Może i stare ale jare ;-) Występ ''live'' to zupełnie coś innego niż odtworzenie MSG 01 ;p
Mandey

Post autor: Mandey »

Wiśnia pisze:Występ ''live'' to zupełnie coś innego niż odtworzenie MSG 01
Się mi wydaje że w MSG 2001 Michael śpiewał na żywo...
Ale może mi się wydaje. ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Mandey pisze:Się mi wydaje że w MSG 2001 Michael śpiewał na żywo...
Dobrze Ci się wydaje,to jedyny dłuższy występ Michaela jak i całych braci razem od zakończenia Victory Tour,nie licząc oczywiście 2300 Street w teledysku i If u wanna belive z 1994 roku.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Zostałem źle zrozumiany :D MSG01 -piosenki wykonywane na żywo (oprócz IWYB) Ale tamten występ był 7 lat temu, mimo że Michael wykonał by stare utwory to zobaczylibyśmy w jakiej jest formie kondycyjnej itd. nenene A wracając do gali to skończy się na ''I love you'' glupija
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Jermaine'a też nie było, ale zauważono tylko brak Michaela.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Maverick

Post autor: Maverick »

Jermaine jest teraz trochę zajęty... po "Celebrity Big Btorher" bierze udział w reality show "Gone Country" gdzie różne celebrities próbują stać się piosenkarzami country właśnie. Mógł mieć nagranie...

Toyki i Rebbie też nie było. Ale na szczęście był - dodając uroku i wdzięku rodzinnej fotografii - Joseph.

A Katherine świetnie wygląda. Czy ta kobieta się zmieniła przez ostatnie 20 lat?!
ODPOWIEDZ