Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Czy mozeciedac to w inny sposob bo w pierwszym pisze mi ze plik nie moze byc zaladowany a drugim plik jest av ***costam w kazdym razie nie moge ich odtworzyc.A najlepiej gdybym mogla miec transkrypt i poczytac .To by bylo super JA PROSZE JA BARDZO PROSZE JA BLAGAM WAS KTO BEDZIE TAKIM ZLOTYM SERDUCHEM!
Ostatnio zmieniony śr, 22 cze 2005, 9:36 przez Kermitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Kermitek pisze:Czy mozeciedac to w inny sposob bo w pierwszym pisze mi ze plik nie moze byc zaladowany a drugim plik jest av ***costam w kazdym razie nie moge ich odtworzyc
A jaką masz przeglądarke? Mnie sie otwiera drugi link tylko pod Internet Explorerem.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
Yana pisze:Pierwszy link pod FireFoxem można tylko odsłuchać. Nie ma obraz
Drugi mi się nie otwiera ani pod FireFoxem ani pod Explorerem
Problem w tym ze ani dzwieku nie mam ani obrazu nigdzie .W pierwszym wypadku wystepuje u mnie blad "Nie mozna zaladowac pliku źrodlowego" a wdrugim juz nic nie wspomne
Yana pisze:Pierwszy link pod FireFoxem można tylko odsłuchać. Nie ma obraz
Drugi mi się nie otwiera ani pod FireFoxem ani pod Explorerem
Problem w tym ze ani dzwieku nie mam ani obrazu nigdzie .W pierwszym wypadku wystepuje u mnie blad "Nie mozna zaladowac pliku źrodlowego" a wdrugim juz nic nie wspomne
Nie wiem czemu się tak dzieje, u mnie chodzi wszystko, moze ktos to wrzuci
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
Moze powinnysmy do Willy wyslac petycje z prosba .Willy okarz wielkie serce i pomoz nam jesli mozesz .Moje serce bedie wdzieczne i tak mi urosna skrzydla innym co maja z tymi plikami problemy mysle ze tez Ja bardzo prosze