hi everyone ;))

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

hi everyone ;))

Post autor: invincible_girl ;) »

cześć Wam! nazywam się Daria i jestem z Polkowic (mała miejscowość na Dolnym Śląsku, niedaleko Wrocławia)..fanką Michael'a jetem w sumie od bardzo niedawna..bo od stycznia tego roku...wcześniej nie interesowałam się Michael'em..znałam go wyłącznie z opowiadań o "rozwalającej" się twarzy , przeróżnych tabloidów czy innych podobnych rzeczy...ale nigdy go nie oceniałam..po prostu sobie żył..myślałam, że to zwykły muzyk, któremu tzw. woda sodowa do mózgu podeszł i zaczął sypiać z dzieciakami...teraz oczywiście już wiem jak bardzo się myliłam..;))
a co skłoniło mnie do bycia Jego fanką?? nikt inny, jak sam Wentworth Miller (tak, tak, ten ze Skazanego na śmierć ;];])..otóż pewnego pięknego dnia dowiedziałam się, że Went słucha Elli Fitzgerald i ....Michael'a Jackson'a ;D;D..początkowo nawet się wyśmiewałam, że takich "staroci" słucha..wpisałam "michael jackson" w e-mule i pierwszą piosenką, jaką zobaczyłam było....Billie Jean...nie słyszałam o niej wcześniej, ani o żadne innej..no chyba, że tak z radia itp.. :-) no więc ściągnęłam ją...i od tamtej pory nic innego po głowie mi nie chodziło, niż "Billie Jean is not my lover..".. ;-) ..no więc zaczęłam o nim czytać..ściągnęłam dyskografię od Off The Wall do Invincible...przesłuchałam od razu tego samego dnia, co to ściągnęłam.. :-) :-) :dance: ..potem kupiłam Thriller 25th Anniversary Edition..kupiłam jego autobiogarfię MoonWalk w wersji ang i pl..no i wiadomo..ściągnęłam sobie Living with MJ, Private Home Movies..wiadomo- koncerty z Bad WT, Dangerous WT i HIStory WT.. ;-) potem po kolei filmiki Michaela...starałam się "ogarnąć" wszystko ;];].. zaczęłam nosić tylko białe skarpetki...kupiłam kapelusik ;];]..buty a'la Billie Jean...kurteczka a'la Thriller..wiadomo- podobnie do MJ'a ale przenosząc to na "aktualne" czasy..;];] moim zdaniem dużo już o nim czytałam i oglądałam..;];] takie najnowsze rzeczy o których się dowiaduję - Michael ma siąstrę annę...była nieocenzurowana ver YANA.. można powiedzieć rzeczy już mniejszej wagi niż np. to, ilu ma barci czy gdzie jest Neverland ;];]..

peace!!
Ostatnio zmieniony pt, 18 cze 2010, 17:09 przez invincible_girl ;), łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Witam:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post autor: Mandey »

Siemka!

To Ci Scofield No! ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Serdecznie witam :party:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

invincible_girl ;) pisze:można mnie znaleźć na n-k
ale na n-k piszą ze masz 14 latek;)
hej:)
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

Witam witam ;-)
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam :macha:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Ja również Cię witam :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Witam moją imienniczkę.
Karolina Zielińska

Post autor: Karolina Zielińska »

Witam!!!
Maverick

Post autor: Maverick »

Witam Polkowiczankę, niemal sąsiadkę, Legnica się kłania.

Wiedza o niecenzurowanej wersji YANA to podstawa, w zasadzie więcej zgłębiać nie trzeba ;P

Luth? :diabel:
Jako

Post autor: Jako »

Macie fajny Aquapark:)

Witam:D
Obrazek
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Maverick pisze:Witam Polkowiczankę, niemal sąsiadkę, Legnica się kłania.

Wiedza o niecenzurowanej wersji YANA to podstawa, w zasadzie więcej zgłębiać nie trzeba ;P

Luth? :diabel:
no tak..ale podstawa mniejszej ważności jak dla mnie ;p;p;];]..wiem ze mało wiem, ale to i tak dużo jak na półroczny "staż" heh xDDD
ale pozdrawiam Legnicę..hehe, często tam jeżdżę..;];] XDD :mj:
Luth

Post autor: Luth »

Luth?
Damn.

Witam Sąsiadeczkę, miłej zabawy życzę. I bardzo proszę - nie "niedaleko Wrocławia", bo tam jest już zbyt duży fanclub, złożony głównie z Bab. Fajne są, owszem, ale Legnica też musi być zasilana. O. Coby się podlizać, stwierdzę jak poprzednik - fajny macie Aquapark. Pomińmy, że nigdy w nim nie byłam :wariat:.

Pozytywnych wrażeń!
Jako

Post autor: Jako »

Luth pisze:Pomińmy, że nigdy w nim nie byłam Wariat.
Ja też!!! :smiech: Ale widziałem hehe, i to jest najważniejsze. A we Wro ponoć lepszy, ale tez nie byłem :smiech:
Obrazek
ODPOWIEDZ