propozycja....
propozycja....
Witam,
Mam taką propozycje dla Was i chętnie dowiem się co o tym sądzicie. Nie denerwuje Was fakt że w żadnej polskiej stacji radiowej nie puszczają piosenek M.J?? Bo mnie to troche irytuje. To co Wam chce zaproponowac sprawdziło się w przypadku stacji tv, więc może uda sie i z radiem. Sprubujmy wszyscy tłumem zrobić nalot mailowy do jednej czy dwóch wiekszych s.radiowych z prośbą o puszczanie muzyki Michaela Jacksona. Najlepiej kilka dziennie, i najlepiej w jak najwiecej liczbie osob. Podobna akcje robilam z inna grupa ludzi dotyczącą puszczenia jednego z seriali w Tv. Zrobiono nawet internetowa petycje i .........udało sie. Więc czemu by nie sprobować z radiem???
Mam taką propozycje dla Was i chętnie dowiem się co o tym sądzicie. Nie denerwuje Was fakt że w żadnej polskiej stacji radiowej nie puszczają piosenek M.J?? Bo mnie to troche irytuje. To co Wam chce zaproponowac sprawdziło się w przypadku stacji tv, więc może uda sie i z radiem. Sprubujmy wszyscy tłumem zrobić nalot mailowy do jednej czy dwóch wiekszych s.radiowych z prośbą o puszczanie muzyki Michaela Jacksona. Najlepiej kilka dziennie, i najlepiej w jak najwiecej liczbie osob. Podobna akcje robilam z inna grupa ludzi dotyczącą puszczenia jednego z seriali w Tv. Zrobiono nawet internetowa petycje i .........udało sie. Więc czemu by nie sprobować z radiem???
ja nie jestem entuzjastą. Po pierwsze, ludzie mają ostatnio dość całego zamieszania wokół Michaela; po drugie, znowu będą puszczać Billie Jean - jedno i to samo od 20 lat; po trzecie, mnie to nie jest do niczego potrzebne, a jak ktoś chce posłuchac to niech lepiej kupi płytę - będzie lepiej dla MJ; po czwarte, ostatnio Michael o sobie mocno "przypomniał" opinii publicznej, a i sprzedaż płyt rośnie; po piąte, niech nagra nową płytę, i wtedy zróbmy akcję, jak jej nikt nie będzie chciał promować; po szóste, nie lubię nikomu truć dupy moim Michaelem... mnie łaski nie zrobią, jak go puszczą. Ja tam mam swoje kasetki i... jedną płytkę od wczoraj :D
ale to tylko moje zdanie
ale to tylko moje zdanie
- lunatyczka
Jestem jak najbardziej za 
Zapchamy im tak skrzynki, ze nie będą mieli wyjścia...
, to na pewno nie popędzi do sklepu po płytę, a tak, będzie jeszcze więcej sprzedanych plyt, nawet jesli będą puszczac Billie Jean, jestem jeszcze raz jak najbardziej za. 

Zapchamy im tak skrzynki, ze nie będą mieli wyjścia...

ale jesli ktos nie zdaje sobie sprawy z tego jak pięknie spiewa MichaelSchmittko pisze:po trzecie, mnie to nie jest do niczego potrzebne, a jak ktoś chce posłuchac to niech lepiej kupi płytę

Ostatnio zmieniony pn, 20 cze 2005, 18:16 przez lunatyczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam wszystkich!!!

Michael is a beautiful soul.

- lunatyczka
- lunatyczka
ok. moze być i tak...MJPOWER pisze:Właśnie nie. Moim zdaniem to powinny być różne maile ale na te same adresy.lunatyczka pisze:choć sama nie slucham tych stacji uwazam ze to dobry pomysl, bo ona mają jednak w Polsce najwięcej słuchaczy. Teraz trzeba wymyslec tresc takiego maila...

Pozdrawiam wszystkich!!!

tu jest mail do zetki radiozet@radiozet.com.pl a tu do rmf fm redakcja@rmf.fm
ja juz wyslalam po dwie kopie....za dwie godzinki powtarzam maila jeszcze raz

ja juz wyslalam po dwie kopie....za dwie godzinki powtarzam maila jeszcze raz

Ostatnio zmieniony pn, 20 cze 2005, 18:58 przez letmebe, łącznie zmieniany 1 raz.
- lunatyczka
- PAulina (big fanka)
Jacko? Jacko? Ale kto to Jacko...? Dziwak, ha!maartynka pisze:a ja nie mam co narzekac bo u mnie w lokalnym radiu ( Radio Fon) czesto puszczaja Jacko
Ee tam, w ostatnim czasie nakryłem Zetkę na "Say say say", pewnie nie mieli napisane, że tam też jest Michael :)Radio Zet ogranicza sie tylko do "We are the world"