propozycja....

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
letmebe

propozycja....

Post autor: letmebe »

Witam,
Mam taką propozycje dla Was i chętnie dowiem się co o tym sądzicie. Nie denerwuje Was fakt że w żadnej polskiej stacji radiowej nie puszczają piosenek M.J?? Bo mnie to troche irytuje. To co Wam chce zaproponowac sprawdziło się w przypadku stacji tv, więc może uda sie i z radiem. Sprubujmy wszyscy tłumem zrobić nalot mailowy do jednej czy dwóch wiekszych s.radiowych z prośbą o puszczanie muzyki Michaela Jacksona. Najlepiej kilka dziennie, i najlepiej w jak najwiecej liczbie osob. Podobna akcje robilam z inna grupa ludzi dotyczącą puszczenia jednego z seriali w Tv. Zrobiono nawet internetowa petycje i .........udało sie. Więc czemu by nie sprobować z radiem???
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

ja nie jestem entuzjastą. Po pierwsze, ludzie mają ostatnio dość całego zamieszania wokół Michaela; po drugie, znowu będą puszczać Billie Jean - jedno i to samo od 20 lat; po trzecie, mnie to nie jest do niczego potrzebne, a jak ktoś chce posłuchac to niech lepiej kupi płytę - będzie lepiej dla MJ; po czwarte, ostatnio Michael o sobie mocno "przypomniał" opinii publicznej, a i sprzedaż płyt rośnie; po piąte, niech nagra nową płytę, i wtedy zróbmy akcję, jak jej nikt nie będzie chciał promować; po szóste, nie lubię nikomu truć dupy moim Michaelem... mnie łaski nie zrobią, jak go puszczą. Ja tam mam swoje kasetki i... jedną płytkę od wczoraj :D
ale to tylko moje zdanie
letmebe

moze i masz racje......zobaczmy co inni na to...
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Jestem jak najbardziej za :dance:
Zapchamy im tak skrzynki, ze nie będą mieli wyjścia... :knuje: nenene
Schmittko pisze:po trzecie, mnie to nie jest do niczego potrzebne, a jak ktoś chce posłuchac to niech lepiej kupi płytę
ale jesli ktos nie zdaje sobie sprawy z tego jak pięknie spiewa Michael ;-) , to na pewno nie popędzi do sklepu po płytę, a tak, będzie jeszcze więcej sprzedanych plyt, nawet jesli będą puszczac Billie Jean, jestem jeszcze raz jak najbardziej za. :happy:
Ostatnio zmieniony pn, 20 cze 2005, 18:16 przez lunatyczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Jestem "za". Podaj propozycję stacji i maila do niej i możemy się bawić.
letmebe

myslałam o radiu zet i rmf ale decyzja rowniez nalezy do Was :-)
Awatar użytkownika
lunatyczka

choć sama nie slucham tych stacji uwazam ze to dobry pomysl, bo ona mają jednak w Polsce najwięcej słuchaczy. Teraz trzeba wymyslec tresc takiego maila... :knuje:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
MJPOWER

lunatyczka pisze:choć sama nie slucham tych stacji uwazam ze to dobry pomysl, bo ona mają jednak w Polsce najwięcej słuchaczy. Teraz trzeba wymyslec tresc takiego maila... :knuje:
Właśnie nie. Moim zdaniem to powinny być różne maile ale na te same adresy.
Awatar użytkownika
lunatyczka

MJPOWER pisze:
lunatyczka pisze:choć sama nie slucham tych stacji uwazam ze to dobry pomysl, bo ona mają jednak w Polsce najwięcej słuchaczy. Teraz trzeba wymyslec tresc takiego maila... :knuje:
Właśnie nie. Moim zdaniem to powinny być różne maile ale na te same adresy.
ok. moze być i tak... :knuje:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
letmebe

tu jest mail do zetki radiozet@radiozet.com.pl a tu do rmf fm redakcja@rmf.fm

ja juz wyslalam po dwie kopie....za dwie godzinki powtarzam maila jeszcze raz :dance: nenene
Ostatnio zmieniony pn, 20 cze 2005, 18:58 przez letmebe, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MJPOWER

wysłane
Awatar użytkownika
lunatyczka

Ja własnie pisze :mj:
Juz poszlo do obu stacji.
słuchajcie, jesli ktoś pisze do tych stacji wpisujcie się tu, bo na razie zdaje sie ze napisaly tylko 3 osoby :-/
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

a ja nie mam co narzekac bo u mnie w lokalnym radiu ( Radio Fon) czesto puszczaja Jacko, Radio Zet ogranicza sie tylko do "We are the world" tak samo jak Rmf-fm

ale spoko !! ja sie na to pisze :)

:mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

wysłane! po dwa maile do dwóch stacji :)
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

maartynka pisze:a ja nie mam co narzekac bo u mnie w lokalnym radiu ( Radio Fon) czesto puszczaja Jacko
Jacko? Jacko? Ale kto to Jacko...? Dziwak, ha!
Radio Zet ogranicza sie tylko do "We are the world"
Ee tam, w ostatnim czasie nakryłem Zetkę na "Say say say", pewnie nie mieli napisane, że tam też jest Michael :)
ODPOWIEDZ