W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jestem tutaj jakieś 3,5 minutki jako zalogowany ludź,ale od dawna przeglądam stronkę i forum oczywiście - bardzo mi się podoba!Cieszę się niezmiernie, że mogę być chociaż minimalną jej częścia!!!Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pn, 06 lip 2009, 14:05 przez Ania R., łącznie zmieniany 1 raz.
A więc... Michaelem interesuję sie stosunkowo od niedawna- w sierpniu minie rok od usłyszenia pierwszy raz " na poważnie" jego muzyki. Zaczęło się dosyć prozaicznie- kilka dni po 49 urodzinach w internecie huczało od plotek na temat kolejnych operacji plastycznych. Chciałam sprawdzić, jak jest na prawdę- natknęłam się na artykuły, dotyczące bielactwa, trudnego dzieciństwa, które bardzo mnie zaintrygowały. Teraz, z perspektywy roku, Michael intryguje mnie jescze bardziej, ale ze względu na muzykę. Jestem fanką "Off the wall", "Thrillera" i niektórych płyt "The Jacksons".Myślę, że wiele osób przestaje dostrzegać jego charyzmę i niebywaly talent, dając upust swoim uprzedzeniom w postaci nietolerancyjnego wypowiadania się na temat, np. jego wyglądu. Mam więc nadzieję, że odnajdę tutaj zwolenników jego muzyki i pokrewne dusze
Ostatnio zmieniony pn, 06 lip 2009, 14:06 przez Ania R., łącznie zmieniany 1 raz.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.