Chciałabym w końcu wziąć aktywny udział w życiu tego forum, wcześniej tylko się przyglądałam Waszym mądrościom. Z zewnątrz wydaje się, że panuje tu miła atmosfera. Myślę, że mnie nie zawiedziecie ;).
Na początek kilka słów o mnie. Nie zaskoczę Was żadnym oryginalnym imieniem, jestem 'kolejną Kasią' ;). Mam 16 lat i pochodzę z cudownego miasta, jakim jest Poznań. Moją pasją jest jazda konna, uwielbiam dobrą kawę i polskie komedie (prócz tych romantycznych ;p). Jestem znana z tego, że zawsze mam inne zdanie niż wszyscy, ale ja się z tym nie zgadzam

Jak zaczęłam przygodę z Michaelem? hm ..w sumie niewinnie. Na początku było to po prostu sporadyczne słuchanie, czasem z własnej woli, czasem przypadkowe. Od zawsze jednak lubiłam M.J'a i uważałam, że jest artystą godnym podziwu. Ponad rok temu nastąpiło coś, z czego tylko Michael mógł mnie 'wyciągnąć'. Przekonałam się sama o 'magicznej mocy' muzyki naszego Króla. Tak byłam nią pochłonięta, że zapomniałam o wszystkich niedogodnościach, jakie los (?) mi sprawił. Od tego czasu już nie mogłam obojętnie przejść obok Mike'a, chciałam więcej i więcej... ..zaczęłam czytać artykuły, książki, fascynować się każdą informacją na temat Michaela, która tylko zdołała do mnie dotrzeć. Tak jest po dzień dzisiejszy i myślę, że przez długi okres nic się nie zmieni

Hm ...troszkę się rozpisałam ;p. To jeszcze tak na zakończenie. Mam nadzieję

Pozdrawiam i życzę cierpliwości w czytaniu moich postów

onlyKATE
PS ..co do nicku hm to było pierwsze skojarzenie ..bo ile razy to ja słyszałam; " 'tylko Kasia' mogła coś takiego wymyślić"