Witam wszystkich!
Witam wszystkich!
Witam jestem tutaj 1 raz. Uwielbiam michael jacksona. Slucham go odkad pamietam poniewaz tata szalal za nim tak samo jak ja.
Bylem na Bemowie w 1996 jak sie nie myle.
Stalem z mama i tata od 4 rano. Oplacalo sie poniewaz bylismy w pierwszym rzedzie!
To wszystko ;)
Bylem na Bemowie w 1996 jak sie nie myle.
Stalem z mama i tata od 4 rano. Oplacalo sie poniewaz bylismy w pierwszym rzedzie!
To wszystko ;)
-
- Streetwalker
Re: Witam wszystkich!
Chyba na niewiele ci się zdał ten pierwszy rząd,bo nie masz prawa nic pamiętać-2 latka miałeś;Pveleris pisze: Bylem na Bemowie w 1996 jak sie nie myle.
A tak poza tym-witam na forum.
moj boze, nie wgniotlo cie w barierki, bo wtedy zapewne nawet nosa zza nich nie mogles wystawicveleris pisze:Stalem z mama i tata od 4 rano. Oplacalo sie poniewaz bylismy w pierwszym rzedzie!

witaj.
a to roznie bywa, ja pamietam jak walczylam we wlasnym kojcu z silami grawitacji, gdy jeszcze nie umialam ustac na wlasnych nogach, wiec jakbym byla na koncercie MJ zapewen bym to zanotowala.Streetwalker pisze:bo nie masz prawa nic pamiętać-2 latka miałeś;P
'the road's gonna end on me.'
- Jacksomanka
- maadziulaa
Też jestem ciekawa jak wygląda koncert oczami 2-latka
Witaj!

http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
- grzechu jackson
- Dangerous_Dominika
- Streetwalker
No to dobrą pamięć masz;) Ja kojarzę różne wydarzenia od czasu kiedy miałam jakieś 4-5 lat.homesick pisze:a to roznie bywa, ja pamietam jak walczylam we wlasnym kojcu z silami grawitacji, gdy jeszcze nie umialam ustac na wlasnych nogach, wiec jakbym byla na koncercie MJ zapewen bym to zanotowala.Streetwalker pisze:bo nie masz prawa nic pamiętać-2 latka miałeś;P