Depeche Mode
- Sandroula
- Lokalizacja: Body in Poland , Soul in Greece , Heart with ... ? :D
Depeche Mode
Co myślicie o tym zespole ? Jakie ich kawałki najbardziej lubicie ? .
I co sądzicie o depeszowcach ? a moze sami nimi kiedys byliscie albo znacie kogos takiego ?
Czekam na Wasze opinie! :)
Pozdrawiam.
I co sądzicie o depeszowcach ? a moze sami nimi kiedys byliscie albo znacie kogos takiego ?
Czekam na Wasze opinie! :)
Pozdrawiam.
O Kosmos Einai Sta Matia Mou
- grzechu jackson
co to znaczy pozno lol.
masz 12 lat, a oni graja niemal 30.
lubie miejscami nawet bardzo, a miejscami nie trawie...kiedys bylam mocno uprzedzona, ale dzieki pewnej zatwardzialej depeszce przekonalam sie wreszcie.
moge ich sluchac tak mniej wiecej od wydania Black Celebration, bo na ich wczesniejsze dzwieki dostaje wysypki ;p
Violator, SOFAD, Ultra, Plaing the Angel...przepyszne albumy.
a ich koncerty wbijaja w ziemie, mistrzostwo i spektakl na najwyzszym poziomie. a z tylkiem Gahana co najwyzej ten majkelowy moze sie rownac ;P
masz 12 lat, a oni graja niemal 30.
lubie miejscami nawet bardzo, a miejscami nie trawie...kiedys bylam mocno uprzedzona, ale dzieki pewnej zatwardzialej depeszce przekonalam sie wreszcie.
moge ich sluchac tak mniej wiecej od wydania Black Celebration, bo na ich wczesniejsze dzwieki dostaje wysypki ;p
Violator, SOFAD, Ultra, Plaing the Angel...przepyszne albumy.
a ich koncerty wbijaja w ziemie, mistrzostwo i spektakl na najwyzszym poziomie. a z tylkiem Gahana co najwyzej ten majkelowy moze sie rownac ;P
nie przepadam, jak za innymi subkulturowymi masami, bo wszedzie znajda sie twardoglowi fanatycy i czesto z niska kultura osobista.....ALE mowie o czesci tego ruchu, co zreszta ci depesze ktorych znam sami potwierdzaja.Sandroula pisze:I co sądzicie o depeszowcach ?
'the road's gonna end on me.'
- grzechu jackson
- Streetwalker
- Jacksomanka
Depeche Mode ?
Zespół jest extra !
Mimo że mam tylko Violator, to i tak kocham ten zespół i jego piosenki.
Depeche mają takie charakterystyczne piosenki, miłe dla ucha. Mogę słuchać ich wieczorami i nocami i dniami, również.
Najbardziej uwielbianą piosenką dla mnie jest Enjoy the silence, natomiast nie mam jakiejś specjalnie wybranej piosenki. Personal Jesus, Dream on, Can you feel... normalnie rozbraja.
Oglądałam również koncerty, ale w Warszawie nie byłam, ze względów takich że jeszcze nie wiedziałam ze ich kocham ! :D
To tyle z mojej strony.
Zespół jest extra !
Mimo że mam tylko Violator, to i tak kocham ten zespół i jego piosenki.
Depeche mają takie charakterystyczne piosenki, miłe dla ucha. Mogę słuchać ich wieczorami i nocami i dniami, również.
Najbardziej uwielbianą piosenką dla mnie jest Enjoy the silence, natomiast nie mam jakiejś specjalnie wybranej piosenki. Personal Jesus, Dream on, Can you feel... normalnie rozbraja.
Oglądałam również koncerty, ale w Warszawie nie byłam, ze względów takich że jeszcze nie wiedziałam ze ich kocham ! :D
To tyle z mojej strony.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
- grzechu jackson
ej Mandey, ale grzechu 'wyplynal na suchego przestwor forum, nurza sie w zielonosc i jak lodka brodzi...' i apeluje bo moze ktos kto go zna nagra mu plytke i wreczy niebawem...wiec to nie do nas, my 'jedzmy nikt nie wola'
a ja jesli ktos mnie zna niech zamowi mi pizze, bo zglodnialam.
przepraszam za off top. :P
a ja jesli ktos mnie zna niech zamowi mi pizze, bo zglodnialam.
przepraszam za off top. :P
'the road's gonna end on me.'
grzechu jackson pisze: Dopiero jakieś dwa tygodine temu ich zaczełem słuchac <lol>
Czasem mi się wydaje, że jestem już taki stary zgred i w ogóle jakiś jeb---ty. Zwłaszcza nachodzą mnie takie myśli kiedy czytam teksty dzisiejszej młodzieży.Ja mam tylko dwie ich piosenki wiec jeśli ktos mnie zna to czy mógłby mi ktoś zgrać na płytke kilka piosenek tego zespołu <prosi>
Czy wy się zmówiliście i postanowiliście zniszczyć internet,a przy tym zniechęcić ludzi do korzystania z niego? W takich sytuacjach, też prześladuje mnie mania przeróżnych "układów".
- Jacksomanka
Przepraszam z góry za OT!Ja mam tylko dwie ich piosenki wiec jeśli ktos mnie zna to czy mógłby mi ktoś zgrać na płytke kilka piosenek tego zespołu <prosi>
Grzechu, no sorry jeśli mnie znasz ... To po co masz męczyć ludzi na forum i myśleć że cię ktoś zna, jak Cię wcale nie zna. Jedynymi osobami ze znajomości to jestem Ja i Sylvia. Powtarzam po raz któryś, nie męcz tutaj, tylko na gadu, tych co znasz. Ja na górze napisałam że mam płytę. Jeśli przeczytałeś to powinieneś się do mnie zgłosić.
Takie teksty denerwują.
Jeśli pokręciłam przepraszam.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
- BlackDimension
DM to dla mnie klasyka i grupa ,która obdarzam dużym szacunkiem :) grupa legenda .. :) uwielbiam ich,moze nie do granicy szału
ale kawałki takie jak np policy of truth,lillian,shake the disease,in your room,never let me down again czy chociażby enjoy the silence są poprostu GENIALNE !! w Lublinie czasem są organizowane imprezy Depeche Mode i zawsze na nie sie wybieram ! i zawsze impreza i zabawa jest super :) to jest grupa,która tak jak MJ jest legendą i ma swoich wiernych fanów,ktorzy pójdą za nimi wszędzie,pozdrawiam fanów DM :)