Gosix wita!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Gosix

Gosix wita!

Post autor: Gosix »

Witam na imię mi Gosia. Michaela zobaczyłam po raz w TV (podczas jakiegoś koncertu na żywo)mając kilka lat i spytałam się starszych kuzynek "co to za pani śpiewa?" :smiech: Dowiedziałam się jednak, że to niejaki Michael Jackson. Odpowiedziałam "naprawdę?" i patrzyłam już tylko w telewizor jak wryta. :-) Potem w podstawówce widziałam parę jego teledysków, najbardziej wbił mi się w pamięć "Bad" i przeróbka "Fat" Weird'a -klasyka, hehe. Potem długo, długo nic i nagle zobaczyłam "Smooth Criminal" AAF w MTV, oczywiście pierwsze wrażenie "super!", ale oryginał Michaela był lepszy :-). Miałam parę piosenek na kompie i od czasu do czasu je słuchałam. Potem -o zgrozo- w wielu gazetach i w radiu nadawali, że MJ jest wybielonym pedofilem,były niusy o odpadającym nosie, teledysk Eminema "Just lose it", no i stwierdziłam że Michaelowi "dobrze tak" i jest jakiś nienormalny. Czasami tylko słuchałam "Earth song", "Smooth'a" i "Beat it" - w końcu fajne^^. A teraz od paru miesięcy bardziej się zainteresowałam jego twórczością(a to wszystko przez te negatywy - to też jakaś sława, w końcu człowiek się zainteresuje- "kim jest ten gość?"). No i cóż mogę napisać... szacuneczek dla MJ! :mj: No i nie wierzę już w pierdoły na jego temat. Super głos, muzyka, super teledyski i dokonania! W końcu nie na darmo King of pop :-) :mj:
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Witam. :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Witam Cię.
Obrazek
Jako

Post autor: Jako »

Witam i dobrej zabawy życzę. ;-)
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

siemka ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
calineczka

Post autor: calineczka »

witam imienniczkę :*

Życzę miłego spędzania czasu na forum :)
Ostatnio zmieniony wt, 12 lut 2008, 22:44 przez calineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

No, i mamy potwierdzenie słuszności reguły: 'Nie ważne jak mówią, ważne, że w ogóle mówią.'

Witaj, miłej zabawny.

.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam i życzę dobrej zabawy :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
krejzolka

Post autor: krejzolka »

witam

pozdro
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Witam witam :happy:
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

Witam
i życzę miłego spędzania z nami czasu ;-)
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

hey :-/
Gosix pisze:były niusy o odpadającym nosie, teledysk Eminema "Just lose it", no i stwierdziłam że Michaelowi "dobrze tak" i jest jakiś nienormalny
a mnie ta parodia Eminema nie przypadła do gustu...jak i ten tekst piosenki
Gosix pisze:kim jest ten gość?
Królem :mj:
Pozdrawiam ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Gosix

Post autor: Gosix »

Dziękuję za miłe przywitanie ^^.
ODPOWIEDZ