W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam... :)
Zauważyłam, ze większość z Was jest ode mnie ze dwa razy starsza... Pozwolicie, ze omijać będę sobie wyrażenia 'pan, pani' ??
'Obserwuję' to forum już od dłuższego czasu i postanowiłam się zarejestrować... Moja 'przygoda' z Michaelem zaczęła się, kiedy uległa dziewczyna ukrywająca się pod nickiem dirty_susie została prawie siłą skłoniona do wysłuchania piosenki 'Man in the mirror' przez swoją koleżankę zauroczoną programem 'You Can Dance'... utkwiły mi w pamięci słowa mówiące i głodnych dzieciach na ulicy i refren... Postanowiłam przetłumaczyć sobie całą piosenkę, przy czym oczywiście natknęłam się na wiele innych utworów Michaela i zauroczona Jego twórczością, pierwsze, co robie po włączeniu komputera to sprawdzenie na tym forum, czy przypadkiem nie ma czegoś nowego... :)
Z góry przepraszam, jeśli 'palne' cos głupiego, co mi sie często zdarza, ale postaram się powstrzymać...
No to zabieram się do dokładnego prześledzenia regulaminu w każdym dziale...
bardzo gorąco cię witam w te zimne dni /i noce/ cieszę się,że dołączyłaś do naszego grona,i że zauważyłaś jakim cudownym i wspaniałym człowiekiem jest nasz kochany idol
dirty_susie pisze:No to zabieram się do dokładnego prześledzenia regulaminu w każdym dziale...
Już mi się podobasz
Witam Cię serdecznie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
chłopczyku i po co te głupie zaczepki i prowokacje?
tylko dlatego że Sugar negatywnie skomentowała Twój taniec?
to żeś pokazał jaki z Ciebie gówniarski kozak.
brak-mi-słów.
ja bym prosił moderatorów, aby zwracali uwage na pozornie niegroźne zaczepki. bo wynikają z tego naprawde nieprzyjemne sytuacje.
PS. Witam Cię serdecznie dirty susie : ) have a fun.