Michael Jackson Extravaganza - Come Together!

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Secret Man

Michael Jackson Extravaganza - Come Together!

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 13 wrz 2012, 17:54 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Ciekawy jestem czy Michael sie pojawi nenene
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Wiśnia pisze:Ciekawy jestem czy Michael sie pojawi nenene
Ta cztery Michael'e :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Urgent Press Release!!!!
Due to unforeseen circumstances this wonderful event has had to be postponed to an as yet undetermined date in the near future. If you bought a ticket for the Clapham Grand event. Please dont be discouraged as your ticket will be still valid or a new one issued at no extra cost.For the new venue. Thanx for your patience. Sue & MJcool. For all queries into this important matter. Please check back frequently for updates. Please contact our PR dept at : cometogether@hotmail.co.uk

Impreza z powodu nieprzewidzianych okoliczności została przełożona - data narazie nie jest znana, jednak organizatorzy zapewniają, że odbędzie się w najbliższej przyszłości.

Swoją drogą - ci wszyscy którzy mają możliwość wyjazdu, niech nawet się nie zastanawiają i rezerwują bilety. Naprawdę warto.
Ciekawy jestem czy Michael sie pojawi
Michael się nie pojawi. Organiztorzy wiele razy temu zaprzeczyli (chociaż po informacji o zmianie daty imprezy, pojawiły się głosy że mogło się tak stać właśnie z jego powodu) :wariat:
Obrazek
ODPOWIEDZ