okussa wita wszystkich!
okussa wita wszystkich!
wita i chciałabym się przestawić. A więc mieszkam w Świętochłowicach ( obok Katowic), mam siedemnaście lat. Jeśli chodzi o fascynację Michaelem, to jako 5 letnie dziecko zaczęłam nagrywać wszystkie jego koncerty z telewizji. Po jakimś czasie tata przyniósł mi Jego płytę. Nie pamiętam dokładnie co to było jakaś składanka. nie wiem dlaczego potem przestałam się nim interesować. wszystko wróciło jakieś pół roku temu. fascynacja i wogóle. niestety nie mam łatwo, bo gdy powiem komuś że słucham Króla Popu to patrzą na mnie jak na niedorozwinięte dziecko. w moim otoczeniu jest on uznany za pedofila i tyle. i za nic nie mogę tego zmienić. ale będę próbowała:P nie weim co jeszcze napisać... forum odwiedzam już od bardzo długiego czasu ale jakoś tak trochę obawiałam się zalogowania. ale oto jestem:mj:
Witaj

Nie tylko na Ciebie...okussa pisze:niestety nie mam łatwo, bo gdy powiem komuś że słucham Króla Popu to patrzą na mnie jak na niedorozwinięte dziecko.

Nie tylko w Twoim...okussa pisze:w moim otoczeniu jest on uznany za pedofila i tyle.

Nawracać trzeba, ale niektórzy zyją w takim ciemnogrodzie że wszystko opadaokussa pisze:i za nic nie mogę tego zmienić. ale będę próbowała:P
- Moon_Walk_Er
Cześć!
Kolejna osoba dołączyła do naszego grona-miło
ludzie nie doceniają prawdziwej muzyki
I nic do nich nie dociera.
Życzę miłego postowania.

ja też tak mamokussa pisze:niestety nie mam łatwo, bo gdy powiem komuś że słucham Króla Popu to patrzą na mnie jak na niedorozwinięte dziecko. w moim otoczeniu jest on uznany za pedofila i tyle.

Postaraj sie ale chyba wiesz co niektórzy sądzą o MJ-u?okussa pisze:i za nic nie mogę tego zmienić. ale będę próbowała:P

Życzę miłego postowania.

- keep_the_faith
Tak mi troche głupio witać nową użytkowniczkę bo ja sama dziś sie zalogowałam ale zobaczyłam że już druga Ola dzis dołączyła
więc napisze
Witam imienniczke

Witam imienniczke

!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
to przyznam okussa że nasze historie są bardzo podobne :]
dzisiaj jak staram sie siegnąc pamiecią do tamtych czasow to według utworów zdecydowanie najbardziej przypomina mi Thrillera.. ale nie wiem czy do konca.
A jesli chodzi o moje otoczenie, no to moze nie jest az tak zle jak u Ciebie, ale tez wiekszosc ma fatalne zdnie na jego temat (opierając sie na artykułach z kolorowych szmatlawców)
wobec tego, Pozdrawiam Gorrrąco
- ja równieżokussa pisze:mam siedemnaście lat

ja robilem to samo, z tym że mając lat 6 (również nagrywałem na kasety)okussa pisze:Jeśli chodzi o fascynację Michaelem, to jako 5 letnie dziecko zaczęłam nagrywać wszystkie jego koncerty z telewizji.

Mnie również wtedy po jakimś czasie z tymże mama przyniosla muzykę Michaela, również ciezko sprecyzowac mi tą kasete gdyż byla piracka zakupiona na jakims targowisku, a okładkę do niej zaprojektowal za pewne jakis Wmietnamczykokussa pisze:Po jakimś czasie tata przyniósł mi Jego płytę. Nie pamiętam dokładnie co to było jakaś składanka.

ja również jakis czas pozniej odstawilem Michaela (prawie) całkowicie... jednak ok. rok - pół roku temu miłosc do niego wrocila ze zdwojoną siłąokussa pisze:nie wiem dlaczego potem przestałam się nim interesować. wszystko wróciło jakieś pół roku temu. fascynacja i wogóle.

A jesli chodzi o moje otoczenie, no to moze nie jest az tak zle jak u Ciebie, ale tez wiekszosc ma fatalne zdnie na jego temat (opierając sie na artykułach z kolorowych szmatlawców)
wobec tego, Pozdrawiam Gorrrąco

because GirlllzzZz just wanna have fUn !!
Re: okussa wita wszystkich!
Kolejna fanka ze Śląska , fajnie :) witam serdecznieokussa pisze: A więc mieszkam w Świętochłowicach ( obok Katowic),
- Michael_fan