Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Przede wszystkim trzeba podziękować tej Pani za Michaela i całą rodzinę Jacksonów.
Urodziny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
I niech czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
SĄ dla Katherine przeznaczone!
Kochanej Mrs. Katherine a także Jackie'emu(któremu stuknęła 56) - Kinga
Dołączam się do życzeń dla mamy Michael'a i tak BTW wiecie może co u niej teraz słychać i gdzie mieszkają z Joseph'em?? Bo z całej rodziny Jacksonów własciwie to o niej można znaleźć najmniej info...
Wszystkiego najlepszego dla jednej z najmilszych osób jakie można spotkać - Mrs Jackson i oczywiście Jackiego
MJfanTASTIC wrote: i tak BTW wiecie może co u niej teraz słychać i gdzie mieszkają z Joseph'em??
eh, wrzucałam w innym temacie ale chyba nie wszyscy tam zaglądają
Tu zobaczysz oprócz Davida Gesta, Panią Jackson, Tito i 3T
cały czas mieszkają w Encino http://www.youtube.com/watch?v=51Nff1uf-C0
Kathrine życzę Ci wszystkiego czego moge życzyć a szczególnie , aby Twój syn (o Michaela mi chodzi) powrócił w wielkim stylu A Jackiemu to te życzę wszystkiego najlepszego
p.s.Ja nie umiem składac zyczeń...
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)
Gdybym mogła złożyć życzenia Katherine... Życzyłabym jej przede wszystkim tego, by już NIGDY WIĘCEJ! nie musiała niepokoić się o los własnego dziecka /któregokolwiek/ - z powodu nieobliczalnych, pragnących mu zaszkodzić, złych, zawistnych i chciwych ludzi!!
Pani Katherine swoje w życiu przeżyła... Mam nadzieję, że jest szczęśliwą kobietą Ma powody do dumy!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"