siadeh_ pisze:I nie zgadzam się z tym, ze Michael powinien kogokolwiek podawac do sądu. Kampania pojawi się i zniknie, a kolekcja rozpraw z Jego udziałem już i tak jest stanowczo za długa.
Niby masz rację, Kiniu, ale powiem szczerze, że takie akcje przeprowadzane kosztem Michael'a mnie już nie tyle irytują, co męczą.
Stają się nudne, jak flaki z olejem i niestety, ale mam wrażenie, że napędzają tę machinę, jaką jest gadanie o tym, jaki to Michael jest "dziwny" (we wszelkich maściach i odmianach).
Wiem, że ta machina rozkręciła się już dawno i trudno ją będzie zatrzymać, ale myślę, że Michael powinien spróbować.
Jak widać, olewanie jej przez tyle lat, w niczym nie pomogło, a wręcz rozpędziło ją jeszcze bardziej.
Podejrzewam, że ciemny umysł Sneddon'a to również efekt owoców wydawanych przez tę machinę.
Myślę, że po oczyszczeniu z zarzutów, Michael powinien stanowczo sprzeciwiać się tego typu akcjom.
A o listę rozpraw się raczej nie martwię- jej próg "przyzwoitości" i tak został przekroczony dawno temu
Maro pisze:Raymone wanted Michael's fans to know:
"Please let the fans know that our attorneys are going to begin immediate legal
action."
I o to chodzi