MJ zajął 2 pierwsze miejsca w programie największe metamorfo
MJ zajął 2 pierwsze miejsca w programie największe metamorfo
Michael Jackson zajął dwa pierwsze miejsca w programie TVN Style największe metamorfozy. Pierwsze miejsce zajął... jego nos. Ogólnie wypowiadano się na niekorzyść MJ'a i mówiono wiele nie prawdy. Ale myślę, że jak przyjdzie co do czego i MJ pokaże wszystkim swój COME BACK to będzie się o nim coraz więcej mówiło ;)
Nie pytajcie czy zgrałem program, bo nie zdążyłem ;(
Nie pytajcie czy zgrałem program, bo nie zdążyłem ;(
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
A o CHER to zapomnieli?????????????Ona cała to twór chirurgów plastycznych ...z całym szacunkiem do Jej ról filmowych jak i estradowych .

Wiesz co powiem Ci ze znam małą dziewczynke , która ma kilka latek i bladego pojęcia o MJju ... kiedyś razem ze mną oglądała Nasze (o ile moge tak powiedzieć) forum no i zdjęcia przy okazji . Co jakieś nowe było to mówiła ładny Pan , ale jak zobaczyła MJja z rozdania WMA 1992-chyba to bez chwili namysłu powiedziała coś co mnie rozbawiło , bo powiedziała "Patrz pani-pan...." po prostu dziecko nie wiedziało jak określić . I myśle sobie że MJ czasami przesadza z ubraniami czy make upem ale i tak Go kocham ponad życie !!!!!!!Ja nie wiem cały czas, gdzie, kiedy, i w którym miejscu Michael jest podobny do kobiety...

He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

- Final Cloud
- Moon_Walk_Er
No tak, ale ja już nie mam siły tego wysłuchiwać...Iza_ pisze:Oj tam. Trzeba mieć do tego trochę dystansu. Ja sama się z tych komentarzy śmiałam. A przynajmniej próbowałam. Gdybyśmy byli do każdego negatywnego komentarza tak wrogo nastawieni to chyba byśmy w psychiatryku wylądowali. Naprawdę. Więcej dystansu. Wtedy łatwiej się nam będzie żyć I to nie tylko jako fani Michaela Jacksona.
O Cheer nie zapomnieli. Znalazła się na trzecim miejscu. Tylko odczułam , że do niej byli bardziej pozytywnie nastawieni niż do Michaela. To akurat gołym okiem można było wyczuć.
Także mogę odpowiedzieć na Twój apel o dystans (

...i słowami Daniela:Iza_ pisze:Moim zdaniem kolejny głupkowaty program nie warty większej uwagi.
101 największych metamorfoz gwiazd. Już sama nazwa ambitnie nie brzmi.
Takie rzeczy to tylko w telewizji...Final Cloud pisze:Oglądałem to....denerwowało mnie to że 90% zdjęć MJ jakie tam pokazali były brzydkie!!
Zirytowało mnie takie zdanie
"Teraz Michael Jackson ma plastikowy nos bo prawdziwy mu już odpadł"
o_0 no comment
Obrzucili go błotem i tyle........
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Nie zwracajcie uwagi na tych kretynów. Michael stworzył niepowtarzalną muzykę i z tego właśnie powodu go doceniamy To o jego muzyce mówi się non stop, grają ją na dyskotekach, w radiu, wzorują się na nim nowi wykonawcy. On zapoczątkował taki prawdziwy rozwój muzyki i jest wielki!
Dziennikarze szukają jego słabych punktów,żeby ludzie mieli o czym mówić,żeby Ci,którym w życiu nudno mogli gadać za przeproszeniem o pierdołach. Dziennikarzom wszystko jedno kim jest Jackson im tylko chodzi o kasę,a tą zbija się najłatwiej na tanich plotkach i obelgach prawdziwych artystów!
Przytoczę pewien ciekawy cytat,który idealnie pasuje do sytuacji :
"Dziennikarze nie interesują się wcale wiadomościami, które podają, tak jak kelnerzy nie mają apetytu na potrawy, które przynoszą." Hugo Steinhaus
Dziennikarze szukają jego słabych punktów,żeby ludzie mieli o czym mówić,żeby Ci,którym w życiu nudno mogli gadać za przeproszeniem o pierdołach. Dziennikarzom wszystko jedno kim jest Jackson im tylko chodzi o kasę,a tą zbija się najłatwiej na tanich plotkach i obelgach prawdziwych artystów!
Przytoczę pewien ciekawy cytat,który idealnie pasuje do sytuacji :
"Dziennikarze nie interesują się wcale wiadomościami, które podają, tak jak kelnerzy nie mają apetytu na potrawy, które przynoszą." Hugo Steinhaus
Dokładnie!!!! Była jeszcze kiedyś taka kobieta,niestety nie pamiętam jej nazwiska,która za wszelką cenę chciała się upodobnić do kota(i robiła to). Przeszła liczne operacje plastyczne(oczy,nos,podbródek i w ogóle twarz) i w końcu ...umarła. smutne...Malwina24 pisze:A o CHER to zapomnieli?????????????Ona cała to twór chirurgów plastycznych ...z całym szacunkiem do Jej ról filmowych jak i estradowych .
PO co ludzie starają się "przekabacić"/oszukać naturę operacjami? To jest ekhem nieco dziwne:)

Zgadzam się! A zresztą takie kanały są robione dla mas,zaś dziennikarze lubią żerować/nabijać się z ludzi,którzy po prostu żyją swoim życiem i nie zawsze to wszystkim pasuje!Erna Shorter pisze:Dziennikarze szukają jego słabych punktów,żeby ludzie mieli o czym mówić,żeby Ci,którym w życiu nudno mogli gadać za przeproszeniem o pierdołach. Dziennikarzom wszystko jedno kim jest Jackson im tylko chodzi o kasę,a tą zbija się najłatwiej na tanich plotkach i obelgach prawdziwych artystów!
Takie jest moje zdanie

Pozdrawiaam
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
- BillieJean
Elizabeth Taylor powiedziała w wywiadzie z Oprah
"He's just larger than life and some people can't understand it or face it"
I myśle że to jest idealne podsumowanie sytuacji Michaela...właśnie dlatego kocham fanów Michaela - bo są to niesamowicie ciepli i otwarci ludzie w których nie ma za grosz zawiści (mówie tu oczywiście o prawdziwych fanach - nie o psychopatach próbujących staranować Michaela za każdym razem jak go widzą...
)
"He's just larger than life and some people can't understand it or face it"
I myśle że to jest idealne podsumowanie sytuacji Michaela...właśnie dlatego kocham fanów Michaela - bo są to niesamowicie ciepli i otwarci ludzie w których nie ma za grosz zawiści (mówie tu oczywiście o prawdziwych fanach - nie o psychopatach próbujących staranować Michaela za każdym razem jak go widzą...

- Moon_Walk_Er
Chodziło mi o to, że dystansu nie mam, ponieważ... i tu pojawiają się słowa Final Cloud'a.Iza_ pisze:I absolutnie nie wiem co moja wypowiedź o głupkowatym programie ma do wypowiedzi Final Clouda. Jakaś wspólna myśl?
Nie wiem , może się nie do końca rozumiemy.
Michael jest ze mną już od tak dawna, jest mi tak "bliską" osobą, że jak go ktoś obraża, to nie ma mowy o żandym dystansie...
Chyba, że mówi to ktoś, kto jest nie poczytalny albo ma dwa lata

Kiedyś ktoś chciał zrobić mi na złość. I robił to... Tylko z tą różnicą, że zamiast pojeżdżać mi, pojeżdżał Michaelowi :(
Gość wkurzył mnie do tego stopnia, że na lekcji, przy całej klasie wydarłem się na niego, że jest głupim kretynem i, że może obrażać mnie, ale Michaela niech zostawi w spokoju...