I Just Can't Stop Loving You w "Tańcu z gwiazdami"

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
kate

I Just Can't Stop Loving You w "Tańcu z gwiazdami"

Post autor: kate »

Natalia pisze:brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You :mj:
taa... tylko że oryginał leciał przez krótki czas, a jak zaczął śpiewć jakiś facet kaleczący angielski i piosenkę ogółem - wyszłam z pokoju :>
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

kate pisze:
Natalia pisze:brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You :mj:
taa... tylko że oryginał leciał przez krótki czas, a jak zaczął śpiewć jakiś facet kaleczący angielski i piosenkę ogółem - wyszłam z pokoju :>
Ja znioslam jakos, tylko, ze 3 razy powtorzylam "jak on to beznadziejnie spiewa" na co moja ciocia "dlaczego?wlasnie potrzebny byl jakis zdecydowany wokal" .... :smiech: <rodzinka jest anty-Mike ;P>
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Natalia pisze:btw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You :mj:
Tak :-) a mnie sie podobalo :wariat:

To moze tak mimochodem napomkne....
W zapowiedziach na TVN /w oczekiwaniu na Piekny Umysl :-) / widzialam katem oka, ze w pon o 21:30 w 'Ciao Darwin' :wariat: bedzie wystepowac jakis imitator MJ'a :podejrzliwy: ....pewnie pod koniec programu, po wielu przerwach reklamowych....ubrany na czarno w polyskujace srebrne lancuchy na spodniach :wariat: pewnie bedzie tanczyc al'a MJ. Nie wiem nawet czy to on czy ona :wariat: Twarz ukryta pod kapeluszem, szczegolna pozycja w tancu....No chyba, ze ten odcinek juz byl....przyznam, ze nie ogladam tego programu....ale pewnie jutro zrobie wyjatek i zawiesze oko na nim, zeby przekonac sie, czy mi sie nie przywidzialo.... :wariat: :podejrzliwy:
Awatar użytkownika
Natalia

cicha pisze:
Natalia pisze:btw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You :mj:
Tak :-) a mnie sie podobalo :wariat:

To moze tak mimochodem napomkne....
W zapowiedziach na TVN /w oczekiwaniu na Piekny Umysl :-) / widzialam katem oka, ze w pon o 21:30 w 'Ciao Darwin' :wariat: bedzie wystepowac jakis imitator MJ'a :podejrzliwy: ....pewnie pod koniec programu, po wielu przerwach reklamowych....ubrany na czarno w polyskujace srebrne lancuchy na spodniach :wariat: pewnie bedzie tanczyc al'a MJ. Nie wiem nawet czy to on czy ona :wariat: Twarz ukryta pod kapeluszem, szczegolna pozycja w tancu....No chyba, ze ten odcinek juz byl....przyznam, ze nie ogladam tego programu....ale pewnie jutro zrobie wyjatek i zawiesze oko na nim, zeby przekonac sie, czy mi sie nie przywidzialo.... :wariat: :podejrzliwy:
Ooł, to chyba się zmusze do obejrzenia tego programu :smiech:
To bedzie w ym odcinku pałackontra wiejska chata czy cos? bo reklame kilka razy widzialm ale nic MJowego nie wypatrzylam :)
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Natalia pisze:
brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You :mj:
Zgadza się, rumbę można fajnie zatańczyć przy "I just can't..."- też kiedyś tańczyłam... I przy "Liberian girl" tylko, ze jest mniejsze wyczucie rytmu 2..3..4..1. Walca angielskiego uczylam się tańczyć przy cudownym "I'll be there"- ponadczasowa muzyka michaela... pozdrawiam love, blanca.
Ostatnio zmieniony czw, 28 kwie 2005, 14:24 przez Agata**, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Co do samej piosenki wykonanej u tym programie, też miałam podobne odczucie, i pomyślałam: "boże, jak można tak skopać utwór", a moja mama nawet nie poznała, że to singiel michaela z mojego dzieciństwa glupija W "Ciao..." był kiedyś "Bad" i "Thriller", jakieś kobity śpiewały.. ale się uśmiałam ;-)
Awatar użytkownika
Natalia

a tak, Thrillera z Ciao pamiętam :)
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

kurde ja ogladam ten program i jakos niemoge sobie przypomniec zeby kiedys spiewali thrillera a co do dzisiejszego odcinka to faktycznie w zwiastunie na koniec pojawia sie jakas postac wystylizowana na MJ niepozostaje nic jak ogladac :D
Awatar użytkownika
kate

Już zaczynam się szykować na Ciao Darwin :D tylko nie wiem, co Michael (imitacja Michaela) mógłby robić w programie 'Wieś kontra coś tam coś... (zapewne miasto albo jakoś tak)' :podejrzliwy:
Awatar użytkownika
kate

buahaha :smiech: to się uśmiałam :smiech: boski był ten facio... :D wyłapałam jakieś kroki z występu 'Dangerous' na żywo, coś ze Smooth Criminal... :D:D:D ale ten Moonwalk... :smiech: Jestem okrutna, wiem... Chociaż... to było całkiem... :D ciekawe :D chyba się obrażę, bo nie złapał się za krocze :>
Awatar użytkownika
Natalia

Moonwalk :smiech: ..no, ale do prostych rzeczy to chyba nie nalezy [oczywiscie ja sie kiedys nauczę :p]
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
kate

Black Or White zostaje hitem Ciao Darwin :-)
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Niom mushe powiedziec ze ten koles nietanczyl wcale tak zle ale ta piosenka to mnie normalnie zabila :D niom ale niemniej jednak fajnie ze producenci programu postanowili przerobic piosenke Michaela ... :) ciekawe tylko dlaczego jak lecialy napisy i byly wymieniane utwory wykorzystane w programie niewymieniono BOW a moze ja nie zauwazylem :D
Awatar użytkownika
chi1d

Post autor: chi1d »

Natalia pisze:Moonwalk :smiech: ..no, ale do prostych rzeczy to chyba nie nalezy [oczywiscie ja sie kiedys nauczę :p]
To bardzo proste! Miałem może 7 lat jak pierwszy raz zobaczyłem moonwlaka. Od razu za chyba 2 podejściem się go nauczyłem! Do dziś umiem :p Najgorsze do nauczenia z tańca MJ'a jest stepowanie! :dance:
Illusion is the joke. Magic is the art.
Awatar użytkownika
Natalia

d34m0n_chi1d pisze:
Natalia pisze:Moonwalk :smiech: ..no, ale do prostych rzeczy to chyba nie nalezy [oczywiscie ja sie kiedys nauczę :p]
To bardzo proste! Miałem może 7 lat jak pierwszy raz zobaczyłem moonwlaka. Od razu za chyba 2 podejściem się go nauczyłem! Do dziś umiem :p Najgorsze do nauczenia z tańca MJ'a jest stepowanie! :dance:
I wychodzi Tobie bardziej jak Michael'owi czy temu chlopakowi z Ciao?
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
ODPOWIEDZ