taa... tylko że oryginał leciał przez krótki czas, a jak zaczął śpiewć jakiś facet kaleczący angielski i piosenkę ogółem - wyszłam z pokoju :>Natalia pisze:brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You
I Just Can't Stop Loving You w "Tańcu z gwiazdami"
I Just Can't Stop Loving You w "Tańcu z gwiazdami"
Ja znioslam jakos, tylko, ze 3 razy powtorzylam "jak on to beznadziejnie spiewa" na co moja ciocia "dlaczego?wlasnie potrzebny byl jakis zdecydowany wokal" ....kate pisze:taa... tylko że oryginał leciał przez krótki czas, a jak zaczął śpiewć jakiś facet kaleczący angielski i piosenkę ogółem - wyszłam z pokoju :>Natalia pisze:brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You

last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
TakNatalia pisze:btw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You

To moze tak mimochodem napomkne....
W zapowiedziach na TVN /w oczekiwaniu na Piekny Umysl

Ooł, to chyba się zmusze do obejrzenia tego programucicha pisze:TakNatalia pisze:btw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving Youa mnie sie podobalo
![]()
To moze tak mimochodem napomkne....
W zapowiedziach na TVN /w oczekiwaniu na Piekny Umysl/ widzialam katem oka, ze w pon o 21:30 w 'Ciao Darwin'
bedzie wystepowac jakis imitator MJ'a
....pewnie pod koniec programu, po wielu przerwach reklamowych....ubrany na czarno w polyskujace srebrne lancuchy na spodniach
pewnie bedzie tanczyc al'a MJ. Nie wiem nawet czy to on czy ona
Twarz ukryta pod kapeluszem, szczegolna pozycja w tancu....No chyba, ze ten odcinek juz byl....przyznam, ze nie ogladam tego programu....ale pewnie jutro zrobie wyjatek i zawiesze oko na nim, zeby przekonac sie, czy mi sie nie przywidzialo....
![]()

To bedzie w ym odcinku pałackontra wiejska chata czy cos? bo reklame kilka razy widzialm ale nic MJowego nie wypatrzylam :)
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Zgadza się, rumbę można fajnie zatańczyć przy "I just can't..."- też kiedyś tańczyłam... I przy "Liberian girl" tylko, ze jest mniejsze wyczucie rytmu 2..3..4..1. Walca angielskiego uczylam się tańczyć przy cudownym "I'll be there"- ponadczasowa muzyka michaela... pozdrawiam love, blanca.Natalia pisze:
brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You
Ostatnio zmieniony czw, 28 kwie 2005, 14:24 przez Agata**, łącznie zmieniany 1 raz.
Niom mushe powiedziec ze ten koles nietanczyl wcale tak zle ale ta piosenka to mnie normalnie zabila :D niom ale niemniej jednak fajnie ze producenci programu postanowili przerobic piosenke Michaela ... :) ciekawe tylko dlaczego jak lecialy napisy i byly wymieniane utwory wykorzystane w programie niewymieniono BOW a moze ja nie zauwazylem :D
To bardzo proste! Miałem może 7 lat jak pierwszy raz zobaczyłem moonwlaka. Od razu za chyba 2 podejściem się go nauczyłem! Do dziś umiem :p Najgorsze do nauczenia z tańca MJ'a jest stepowanie!Natalia pisze:Moonwalk..no, ale do prostych rzeczy to chyba nie nalezy [oczywiscie ja sie kiedys nauczę :p]

Illusion is the joke. Magic is the art.
I wychodzi Tobie bardziej jak Michael'owi czy temu chlopakowi z Ciao?d34m0n_chi1d pisze:To bardzo proste! Miałem może 7 lat jak pierwszy raz zobaczyłem moonwlaka. Od razu za chyba 2 podejściem się go nauczyłem! Do dziś umiem :p Najgorsze do nauczenia z tańca MJ'a jest stepowanie!Natalia pisze:Moonwalk..no, ale do prostych rzeczy to chyba nie nalezy [oczywiscie ja sie kiedys nauczę :p]
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest: