Problem z eMule

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
chi1d

Problem z eMule

Post autor: chi1d »

Wchodzę do eMula. Znalazłem co chciałem i klikam pobierz. Niestety przez cały czas, od 20 minut jest status "Czekam". Wyglada to tak:

Nazwa: Michael Jackosn - Moonwlaker....
Rozmiar: 666,75 MB
Źródeł: 90/91
Priorytet: Normalny
Status: Czeka
Pozostało ? (666,75 MB)

Co zrobić?
Illusion is the joke. Magic is the art.
smooth-jam

Post autor: smooth-jam »

podobasz mi sie koles, jestes jak bumerang ktory ciagle wraca haha glupija glupija Pewnie myslisz ze to forum to jedna wielka rodzina ale sie mylisz, zreszta jestes tu nowy to po pewnym czasie sam zrozumiesz jak tu jest nenene nenene :nerwy: :nerwy: :rocky: :rocky: bo cie beda "jechac"czyli beda sie ciebie czepiac za to ze tu z takimi pytaniami na forum im wyjezdzasz hehe :) :) zaraz jakis madry "forumowiec" nie mylic z ormowcem zapoda ci bajke ze nie wolno tu takich rzeczy sie pytac bo to tylko forum o MJ hehe :):) Sam zobaczysz
Co do emula to muisz poczac na swoja kolejke, mozesz nawet czekac bardzo dlugo albo krotko zo zalezy ktory jestes w kolejce fo sciagniecia tego pliku,
Nauczysz sie ;) :-) :-) :war: :war: glupija glupija :mj: :mj:
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Smooth-jam... ja myślę, że nie jesteśmy aż tak wybitnie niemili... :-/ w końcu pytanie nie padło w dziale o MJ tylko w dziale "Pogaduszki nie o MJ". Ostatecznie nikt mógłby nie odpowiedzieć, ale żeby zacząć "jechać"? hmm... no chyba że ja o czymś nie wiem. :knuje:
Awatar użytkownika
chi1d

Porpostu zawsze używałem KaZy i torrenta, eMula zainstalowałem dopiero jakąś godzinkę temu! ;-)

A wracać jak bumerang bede nadal bo sie tu coraz bardziej podoba! :D
thewiz

Post autor: thewiz »

Ja moze sie konstruktywnie do dyskusji nie przylocze,ale i tak smiem nadmienic iz eMule'a wogole nie uzywam z prostej przyczyny- zawsze mialam podobny problem.Podlaczam program,niby wszystko jest ok ,ale za nic zaden plik nie chce mi sie zaczac sciagac glupija Widze teraz,ze to nie tylko moj problem byl...

Co do kolegi tak ladnie reklamujacego nasze forum zwracam sie z uprzejma prosba o nieuogolnianie.Wrzucanie wszystkich do jednego worka Grupy Adorujacej sie Nawzajem i Nie Akceptujacej Nowych nie jest do konca fair.To prawda,duzo ludzi sie pojawia na MJPolishteam i opuszcza nasze szanowne grono szybko dodatkowo bedac obrazonymi na caly swiat.Czy to z powodu innych uzytkownikow,ktorzy sa dla Nowincjuszy aroganccy?Byc moze,ale nie jest jeszcze powodem do krecenia noskiem z powodu jednego zachowania kogokolwiek,nawet jesli zachowaniu brakowalo klasy.

Zatem - keep cool bracie,bo kazdy na tym forum jest jednym z MJPolishteam,a jesli komus wydaje sie ze nalezy do jakiejs elity z powodu dluzszego pobytu tutaj i zawarcia osobistej znajomosci z czescia innych fanow ma po prostu lekko skrzywione spojrzenie na rzeczywistosc.
smooth-jam

"Czas pokaze moi drodzy" hehe :)
nenene nenene nenene glupija glupija
Ale sie towarzysto zdenerwowalo Hehe :)
Bede bracie COOL
:dance: :dance: Keep the faith MAN! :)
thewiz

Post autor: thewiz »

Nikt sie jeszcze nie zdenerwowal (Pawelku? :smiech: ) ,ale sie zdenerwuje - i bede to ja jako zem nie przywykla do bycia w innych oczach mezczyzna :war:
Awatar użytkownika
one_more_chance

Re: Problem z eMule

Post autor: one_more_chance »

d34m0n_chi1d pisze:Wchodzę do eMula. Znalazłem co chciałem i klikam pobierz. Niestety przez cały czas, od 20 minut jest status "Czekam". Wyglada to tak:

Nazwa: Michael Jackosn - Moonwlaker....
Rozmiar: 666,75 MB
Źródeł: 90/91
Priorytet: Normalny
Status: Czeka
Pozostało ? (666,75 MB)

Co zrobić?

No jak to co? Czekać ;) No a tak już bardziej serio to widze że dużo ludzi ma problemy z osiołkiem.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

ogolnie eMule jest swietny, tylko dla tych tez co cos daja, a nie tylko chca brac - jego zasady sa lepsze...
im wiecej plikow udostepniasz i im wiecej osob sciagnelo od Ciebie pliki to samemu tez sie ma latwiejszy, szybszy do nich dostep i szybszy transfer. Dlatego na dziendobry nie masz wszystkiego od tak od reki, musisz dluzej czekac, czasem nawet kilka godzin, w zaleznosci ile osob jest w kolejce do danego pliku. eMule jest uwazany za najlepszy program i takim na prawde jest... ale jak sie jest niecierpliwym i tylko chce sie sciagac... no cóż :] zabawa musi byc w miare fair, bo w koncu sciagasz z czyjegos komputera, takiego jak Twój... czyli zapychasz czyjs transfer, ciagniesz z czyjegos komputera. eMule docenia to co dasz innym uzytownikom.

A szanownego kolegę smooth-jam prosilbym o wypowiadanie sie w swoim imieniu i nie tworzenia blednego obrazu forum nowym uzytkownikom, bo moze mi powiesz, co chcesz tym osiagnac? Jestem ciekaw... a sam nie wiem czym pozytywnym sie przyczyniles... ale nie musisz, tak samo jak nie musisz psuc.
...
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Ponadto co napisał Majkel warto dodac iz ważne jest to czy ktoś posiada zewnętrzny IP, jeśli nie to ściąganie jest jeszcze bardziej uciążliwe.
Pod względem różnorodności plików emule jest nie do pobicia.
smooth-jam

Panie MAJKEL nie chce nikomu szkodzic, wyluzujcie :)
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mj: :mj: :mj:
I nie czuj sie tak pokrzywdzony bo sie zalisz jak jakas dziewczynka. Wczesniej napisalem ze bede i jestem COOL wiec tak bedzie
japrosic japrosic Wiec jest ok :dance: :dance: :dance:
I niczego nie chce PSUC :happy: :happy: :happy: JA CHCIEC BUDOWAC< JA BYC DOBRA CZLOWIEK< JA BYC DOBRY SLUGA< JA PROSIC O WYBACZENIE hehe :-) :-) nenene nenene :happy: :mj: JA KOCHAC PANA MAJKELA (chodzi mi o PRAWDZIWEGO) JA LUBIEC I SLUCHAC WASZYCH ROZKAZOW, JA LUBIEC FORUM< JA OBIECAC BYC cool japrosic japrosic nenene nenene
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

smooth-jam, marna ironia...
zupełnie jakbym slyszal Xscape'a wywody jakiś czas temu, co to pisał, że zostanę obalony (sorry, Xscape za wracanie do tematu, bo sie już skończył, a ja zdążyłem Cię polubić).
...
mariola

Post autor: mariola »

KORZYSTAM Z EMULE JUZ DOSC DLUGO I UWAZAM ZE NIE MA LEPSZEGO TEGO TYPU PROGRAMU TROCHE CIERPLIWOSCI A BARDZO MULKA POLUBISZ POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
chi1d

Wooow! A ja już się nauczyłem tym obsługiwać!!!:p Już ściągnęłem "Capitan EO" i kilka MJ-otowych i nie tylko piosenek!!! Wracam do ściągania ;-)
ODPOWIEDZ