Siemka

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jackson_14

Siemka

Post autor: Jackson_14 »

Witam wszystkich !
Chciałem zacząć uczestniczyć na tym forum i w tym dziale mogę chyba zacząc ?
No więc nazywam sie Łukasz i jestem (początkującym) fanem Michaela Jacksona. Zaczęło sie to tak, że kiedys gdy przeglądałem strony w necie, natrafiłem na teledysk Michaela "Smooth Criminal" :mj: . wczesniej słyszałem o Majkelu ale nie interesowałem sie nim. A ten utwór mnie zachipnotyzował nenene . Od tamtej pory cały czas słuchałem tej piosenki i wpatrywałem się w klip. Niedługo potem zacząłem( nałogowo) ściągac inne teledyski i piosenki MJ. Byłem coraz bardziej zachwycony !

Osobiścią chodze do szkoły tanecznej i niedługo po tym jak obejrzałem "Smooth Criminal" poraz pierwszy miałem pojechac na konkurs taneczny. Był to generalnie konkurs tańca "klasycznego" lecz trzeba było tam równiez przedstawić "układ dowolny" Oczywicie wszyscy przygotowywali układy klasyczne. A co ja zrobiłem ? Trzy tygodnie przed konkursem do którego szykowałem sie cały rok pożuciłem mój układ i zacząłem tańczyć "Smooth Criminal".

Kiedy już byłem na konkursie i zatańczyłem moj układzik :mj: komisja była w szoku. :-) Dostałem najdłuzsze oklaski z wszystkich uczestników :-) Niestety żadnego porządnego miejsca nie dostałem ale jednak byłem z siebie dumny ;-) No i dostałem 6 numerów od dziewczyn ;)

Dzieki wszystkim za uwage :) Mam nadzieję że teraz będe odwiedzał to forum i pisał na nim :)
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Hehe no gratuluję tych 6 numerów nenene
Powiedz (Jeżeli oczywiście wolno mi to wiedzieć) gdzie chodzisz do szkoly baletowej i czy mowi Ci coś Nazwisko Martyna Wójcik :happy:
A masz gdzieś nagranie z tego konkursu??

A tak w ogóle to witam serdecznie, baw sie dobrze i często udzielaj na forum ;-)
Pozdrawiam
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Jackson_14

Post autor: Jackson_14 »

Chodze do szkoły w Łodzi. A jesli chodzi o MARTYNE Wójcik to nie. Nagranie niestety jeszcze nie mam. Napewno będe sie tu udzielac !
POZDRO !
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj Jackson_14 :-)
Obrodziło w Tancerzy wśród MJówek- to cudownie :happy:
Tylko patrzeć, jak powtsanie mega zespół tańczących "inaczej" ;-)
A szanowną komisją się nie przejmuj- tak to zwykle jest, że to, co podoba się ludziom, "fachowcy" uważają za kicz lub jakieś dziwne "widzimisię" :-/
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

Witaj!!! Miło mi Cię poznać chociażby przez to forum. :-)
A szanowną komisją się nie przejmuj- tak to zwykle jest, że to, co podoba się ludziom, "fachowcy" uważają za kicz lub jakieś dziwne "widzimisię"
To Prawda. Całkowicie, zgadzam się z szanowną M.Dż. Niestety tak jest... ale np. u mnie w szkole uczniowie dziwnie na mnie patrzą gdy mówię o MJ, albo jak chcę tańczyć do jego kawałków, i raczej oni powiedzieliby mi, że to jest do d... a komisji...czyli nauczycielom podobał by się taniec. Zresztą nie chwaląc się jak mój poprzedni występ. ;-) Choć niestety nie mogłam zatańczyć do MJ, bo o występie dowiedziałam się w przeddzień imprezy. Ale zamierzam w tym roku pokazać na co tak naprawdę mnie stać, mnie Nacię-jacko, MJowkę z MJPT.
heh.... Ale się rozpisałam.... ;-/ Trochę może wybiegłam poza temat... PRZEPRASZAM.... :-)
Jeszcze raz witaj!!! Pozdrawiam!! :-);-)
Nacia_jacko

P.S
3maj za mnie kćuki,żeby mi się udało...;-) :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Re: Siemka

Post autor: Majkel »

Witaj!

Tańczących, fakt - coraz więcej! :mj:
Jakby się jeszcze odbył zlot to normalnie rewelka jakby wszyscy tancerze nasi mjówkowi przyjechali :)

Jackson_14 pisze:wczesniej słyszałem o Majkelu ale nie interesowałem sie nim.
Sława... eh, sława, ale w sumie dobrze, że się mną nie interesowałeś :nerwy:
A tak serio - czy już mówiłem, że chciałbym zmienić nick na forum? :wariat:
...
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Witam Cię Łukasz.

Majkel pisze:A tak serio - czy już mówiłem, że chciałbym zmienić nick na forum? :wariat:
Nie żartuj Rafał że chcesz zmienić nick.
thewiz

Post autor: thewiz »

Fakt, ze dosc spokojnie ale mimo wszystko przybywa nam coraz wiecej MJowek, ktore sa swiezotko zarazone wirusem MJa swiadczy tylko o ogromnej sile przyciagania tego artysty- niewazne co na Jego temat sie napisze to nawet mlodzi ludzie beda sie zakochiwac w Jego tworczosci. Ot, wielkosc i ponadczasowosc :happy: Witamy :-)
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

Jeden z pierwszysch klipów Michaela Jacksona jakie obejrzałam to był wlasnie Smooth Criminal :-) i też mnie zahipnotyzował :mj: i zastanawiam sie czy nie zapisać sie na tańce :dance:
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

wojtek_p-ce pisze:Nie żartuj Rafał że chcesz zmienić nick.
nie mam do nikogo pretensji, bo byłyby one zupełnie nieuzasadnione, ale coraz więcej osób pisze ciągle "Majkel" bynajmniej nie pisząc o mnie... o M.Dż.* też tak ktoś czasem napiszę... mój nick stał się zupełnie nijaki i uzywany przy określaniu Michaela, co zdarza się tu nie rzadko, gdyż jakby nie było to jest to o nim forum...

chciałem tylko powiedzieć, że czuję się nijak :wariat:

ale... wprowadziłbym zmianą tylko zamęt - a może tak "Rynraf"... ;-)

czyzbym zszedł z tematu? nenene
...
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Majkel pisze:ale... wprowadziłbym zmianą tylko zamęt
Otóż to! glupija ;-)
Majkel pisze:a może tak "Rynraf"... ;-)

eeee..... nieeee......;-)
Majkel pisze:czyzbym zszedł z tematu? nenene

standard glupija
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Witam serdecznie. ;-)
Michael is the best !!!
Kak216

Post autor: Kak216 »

Witam Cię serdecznie na tym forum ;-) a swoja droga to kto wie czy z ciebie nie wyrosnie drugi Michael Jackson tyle że polski nenene
ODPOWIEDZ